Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombiknál egészen pontosan...

Lombiknál egészen pontosan mikortól kell sok folyadékot inni és sok fehérjét enni. A leszívás vagy a visszaültetés után?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
A leszivastol. A tulstimulaciot segít elkerülni, de ha ez fennáll, akkor nem biztos, hogy visszaultetik (fugg a mértékétől)
2014. ápr. 2. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2014. ápr. 2. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem árt ha már leszívás előtt is így étkezel, de utána mindenképpen. De ez sem segít mindig, csak ha nagyon kicsi a túlstimu.
2014. ápr. 2. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Neked is.
2014. ápr. 2. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem az injekcíóktól kellett már ennem a sok fehérjét.Mikor nem tartottam be akkor nem is kaptam vissza embriot,mert tulstimus lettem.
2014. ápr. 3. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszi a választ. Ezt egyébként mondták előre, hogy már az első szuritól így kell? Én nem értem, hogy erről miért nem kapunk felvilágosítást? Mit ettél egyébként és mennyit? Húst, sajtot, tojást?
2014. ápr. 3. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
igen előre mondta a dokim és uh-n látta h kezzd viz lenni a hasüregemben és felemelte a hus agadomaz napi 40dkg-ra.Szépen betartottam és beültetésre nem is lett vizem.Én natur husszeleteket sütöttem(lemértem),napi egy pohát fehérjeport ittam,sajtott,joghurtott ettem.és 3l vizet ittam.
2014. ápr. 4. 10:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a infót, aranyos vagy. Én is sokat iszom, rettenetesen szomjazom! Tojás, sajt fogy, a húst viszont fel kell tankolnom!!!
2014. ápr. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!