Boni86 kérdése:

Hsg re kell menenm, ki mit javasol?

Figyelt kérdés
Kaptam egy telefon számot, a SOTE -n a dokimtol, hogy ő testvére ott rendel dr.urbacsek, és hívjam öt....beutalot arra nem adott, csak minden másra, most készülünk mindenféle kivizsgálásra, ha öt nem tudom elérni akkor gondolom kellen beutaló?! És hova menjek ahol tb által finanszírozott, tuti!? Leci segítsetek
2014. ápr. 2. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Okos tanácsot nem tudok adni, nekem a dokim csinálta, abban a kórházban, ahol egyébként is dolgozik.

Tb alapon volt, szerintem minden kórházban csinálnak

2014. ápr. 2. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:
Ja, nekem ebből kifolyólag nem kellett beutaló
2014. ápr. 2. 15:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod:)
2014. ápr. 2. 15:49
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem épp tegnap volt.

Én is magánrendelésre járok, nem kaptam beutalót. Nálam úgy volt, hogy elmentem a Kórházba, ahol a dokim dolgozik, és ott beírt a műtéti naplóba, és kaptam egy lapot, amivel a műtét napján kellett mennem a felvételre.

2014. ápr. 2. 16:27
 5/18 A kérdező kommentje:
Hmmm értem, akkor lehet itt úgy megy hogy ez a doki küldi a pácienseket oda...elvileg azt mondta a testvére neki, és sztem fizetős ott,és akkor neki is jó.....na majd kiderül ! Köszi a válaszokat! De ha magan rendelésre megyek akkor is kell beutaló? Bocsi de olyan béna vagyok ezen a terén:)
2014. ápr. 2. 16:50
 6/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Magánrendelésről, úgy, hogy a dokim abban a kórházban csinálta, ahol dolgozik, nem kellett beutaló. Nem tudom, máshol ez, hogy működik, ráadásul ez vidék volt.
2014. ápr. 2. 16:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem hívd fel telefonon a dokid testvérét, és tuti megmondja, hogy mi a helyzet.
2014. ápr. 2. 16:53
 8/18 A kérdező kommentje:
Na igen reggel óta próbálom hívni, ő a Bajcsy korhazban rendel...csak nem tudom elérni, és gondoltam hátha valaki tud egy másik olyan helyet ahol tb re gyors megcsinálják:)
2014. ápr. 2. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:

:S

Nekem Győrben volt, de nyilván ez messze lenne neked.

2014. ápr. 2. 18:03
 10/18 A kérdező kommentje:
Na kiderult , hogy is megy ez:) sikerult beszelnem vele, elso vizsgalat, megbeszeles stb a maganrendelesen lesz az 10e/ft, aztan pedig a tb allja a korhazban a hsg vizsgalatot azt is ugyanaz a doki vegzi....na vegre ez is tiszta szamomra:) koszi mindenkinek aki probalt segiteni
2014. ápr. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!