Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
febr.26 rendes menszim volt március 26 barna fojásom másnap egy csep vér azota néha néha pici barna foltom van és má el telt 5 nap lehetek terhes?
2014. márc. 30. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem jön meg rendesen akkor igen. Ha gyógyszert szedsz akkor az is okozhat hormonzavart. ha nem védekeztetek akkor csinálj egy tesztet mert lehetsz terhes, és akkor jobb ha dokihoz mész aki ad gyógyszert, hogy a babának ne legyen baja.
2014. márc. 30. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
de igen szetem menszesz után 16 naptol 10 napig norcolotot menszi be állitásra de viszont már régebben is szettem és akor nem volt semmi ijen problémám
2014. márc. 30. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor valami probléma csak van a hormonjaiddal ha már kezelni kellett a nem rendszeres mensidet. Akkor most is csak késik vagy hormonzavar van megint. Cisztáid nincsenek, az is okozhat ilyet. Nem hiszem, hogy terhes vagy, de biztos csak akkor lehetsz ha tesztelsz vagy dokihoz mész.
2014. márc. 30. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
és szerintetek mikor kéne tesztelnem?
2014. márc. 30. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
feb 26- volt az utolsó rendes mensid? akkor már tesztelhetnél egyet. Védekeztek amúgy vagy nem? Én olyan tesztet vennék amiben 2db van egy dobozban, egyet most egyet 7-10 nap múlva csinálnák meg.
2014. márc. 30. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
nem nem védekeztünk egyébként köszönöm a segitséget
2014. márc. 30. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:
tegnap teszteltem és negatív enyhe alhasi görcseim vannak de nem folyamatosak egyszerűen nem tudom hogy mi lehet ez
2014. ápr. 1. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!