Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Olyan édesanyákat keresek,...

Olyan édesanyákat keresek, akiknek az első terhessége spontán volt, a második lombik útján sikerült, írnátok nekem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 21:06
 1/8 Hannababy válasza:

Sajnos segíteni nem tudok egyenlöre jelenleg lombikra varok.

Első baba spontan jött második lombik lesz.

Reménykedek ,h sikerül is!

Remélem késöbb beszámolhatok pozitív fejleményekről.

2014. márc. 24. 15:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Ah, végre egy válasz, már másodszor írtam ki, de jó, hogy válaszoltál.

Gondolom ugyanattól a férfitól lesz mindkét gyermek, jól értem? Legalábbis nálunk ez a helyzet. Nálatok mi most a bibi, ami előtte nem volt? Nálunk a férjem spermáival van probléma, kevés és nem is nagyon mozognak. Gyógyszert kezdett szedni a lányunk születése után, de úgy néz ki a dolog, hogy előtte sem lehetett túl fényes a helyzet, mert ennyire nem ronthatja le a gyógyszer. Hová jártok, hol tartotok a lombik programban? Mi Győrbe, Boga Péterhez, most lesz a 3. konzultáció, remélhetően most már kapok recepteket hormon injekcióra és kezdődhet....Várom válaszod: Beus

2014. márc. 24. 20:35
 3/8 Hannababy válasza:

A lombikot most kezdjük oktobertöl.

Endometriozis miatt van rá szükség

Egyenlöre az alaphormom vizsgalat magas értéket mutatott ezért okt 3körtül ismétlés

Hogy álltok a lombikkal?

2014. szept. 6. 15:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi jól állunk, az első beültetés sikeres lett (ápr. 20.). Mindkét embrió megtapadt, 2 kislányt várunk. Január 8-ra vagyok kiírva. Eddig minden rendben van.

Hiperstimulált lettem, a terhesség létrejötte hozta ki. Az nagyon nehéz időszak volt, fel sem fogtam a pozitív oldalát, hogy terhes vagyok. 1 hónapig járkáltunk Győrbe, rengeteg infúziót kaptam, és 3x szívta le a doki a folyadékot a hasüregből, az borzasztó volt. De túl vagyok rajta, csak már nagyon utáltam odajárni, a sok szurit, meg hogy már megint a műtőbe kell menni.

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen nálatok és hamar sikerrel járjatok!!!!!!

2014. szept. 8. 11:10
 5/8 Hannababy válasza:

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! Remélem nekünk is sikerül :)

Csak ez a hormon zavar,miért magas,mi lesz most stb. Félek h nem sikerül majd. Ez normalis?

2014. szept. 8. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Mitől kavarodik meg a hormon? Ismétlés most van akkor? Remélem jó eredményed lesz és kezdhetitek a lombikot. Én is féltem, azt mondták elsőre általában nem sikerül, de belül reménykedtünk...és látod sikerült. Légy pozitív! Majd írj mindenképp. Hova jártok?
2014. okt. 3. 11:19
 7/8 Hannababy válasza:

A debreceni kaaliba jarunk

Jelenleg kapom a hormonokat hétfön megyek vérvételre

Remélem nekünk is sikerül :)

2014. nov. 28. 20:38
 8/8 A kérdező kommentje:
szia, hol tartotok azóta? én még egyben, 36 hetesen
2014. dec. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!