Olyan édesanyákat keresek, akiknek az első terhessége spontán volt, a második lombik útján sikerült, írnátok nekem?
Sajnos segíteni nem tudok egyenlöre jelenleg lombikra varok.
Első baba spontan jött második lombik lesz.
Reménykedek ,h sikerül is!
Remélem késöbb beszámolhatok pozitív fejleményekről.
Szia!
Ah, végre egy válasz, már másodszor írtam ki, de jó, hogy válaszoltál.
Gondolom ugyanattól a férfitól lesz mindkét gyermek, jól értem? Legalábbis nálunk ez a helyzet. Nálatok mi most a bibi, ami előtte nem volt? Nálunk a férjem spermáival van probléma, kevés és nem is nagyon mozognak. Gyógyszert kezdett szedni a lányunk születése után, de úgy néz ki a dolog, hogy előtte sem lehetett túl fényes a helyzet, mert ennyire nem ronthatja le a gyógyszer. Hová jártok, hol tartotok a lombik programban? Mi Győrbe, Boga Péterhez, most lesz a 3. konzultáció, remélhetően most már kapok recepteket hormon injekcióra és kezdődhet....Várom válaszod: Beus
A lombikot most kezdjük oktobertöl.
Endometriozis miatt van rá szükség
Egyenlöre az alaphormom vizsgalat magas értéket mutatott ezért okt 3körtül ismétlés
Hogy álltok a lombikkal?
Szia!
Mi jól állunk, az első beültetés sikeres lett (ápr. 20.). Mindkét embrió megtapadt, 2 kislányt várunk. Január 8-ra vagyok kiírva. Eddig minden rendben van.
Hiperstimulált lettem, a terhesség létrejötte hozta ki. Az nagyon nehéz időszak volt, fel sem fogtam a pozitív oldalát, hogy terhes vagyok. 1 hónapig járkáltunk Győrbe, rengeteg infúziót kaptam, és 3x szívta le a doki a folyadékot a hasüregből, az borzasztó volt. De túl vagyok rajta, csak már nagyon utáltam odajárni, a sok szurit, meg hogy már megint a műtőbe kell menni.
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen nálatok és hamar sikerrel járjatok!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! Remélem nekünk is sikerül :)
Csak ez a hormon zavar,miért magas,mi lesz most stb. Félek h nem sikerül majd. Ez normalis?
A debreceni kaaliba jarunk
Jelenleg kapom a hormonokat hétfön megyek vérvételre
Remélem nekünk is sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!