Tudnátok egy kicsit segíteni? Hogy zajlik le? Fájni fog?
Spontán ciklus tüszőérés vizsgálatra/ciklus 11.naptól vagyis mennem kellesz nem sokára.
Petevezető átjárhatóság vizsgálaton túl vagyok és senkinek nem kivánom amin én keresztül mentem. Persze minden rendben az eredmény jó lett.
De én lehet még egy fájdalmat nem biztos hogy kibirnék. Egy két dolog ki is esett nálam olyan ideges voltam. :(
Nem hiszem el hogy nekünk nőknek ennyit kell szenvednünk hogy babánk legyen.
Olyanok válaszát os várom akik ilyen vizsgálaton tùl vannak.
Szia! Nekem az atjarhatosagi kimaradt de sok minden volt nalunk is...
2009ben kezeles utan varandos lette 2010ben szuletett a Fiunk.
Jott 3es fel evnyi kuzdelem, kozte 16.heten veteles muteti befejezes, nem tisztultam begyulladtam ujra mutet, szeptemberben ujra mutet 10 hetig vartunk a szivhangra...
Az elso vetelesem utan kiadtam magambol minden duhot, csalodottsagot napi 3 orakat kardioztam gyurtam stb hogy leterheljem magam es ne gondolkozzak...
Tudod mi lett az eredmenye? Minden ertekem a helyere allt... Pajzsmirigy inzulin cisztak nem voltak...
Peteeres se igy azt gyogyszerrel csinaltak, hogy varandos legyek igY jutottam el a masodik vetelesig...
Szeptembertol a tokeletes ertekeimmel ujra gyuras, kardio, etkezesi modok gyokeres valtoztatasa es december 25.en arra eszmeltem hajnal fel 4kor hogy terhes vagyok!!! (tehat volt spontan peteeres) Akkor tudatosult, hogy hello... Jon a baba! Pedig nem vartuk, nem akartuk, feladtuk... Most megis a 17.hetet kezdtem...
Es ez mas terhesseg, mint eddig barmelyik volt! Eddig gorcsoldok meg minden sz.r kellett, most semmi! Nem akar elmenni 5+4 nel mar szivhangot hallgattunk! O nagyon eros baba! O mar tudom hogy kitart mellettem! A masik kettonel meg biztos voltam benne hogy nem.
Az elso babanal 7hetesen mondtam paromnak, hogy az a baba biztos nem szuletik meg es ne nezzen hulyenek, de O biztos nincs rendben! 16 hetesen 12 hetesnek feleltem meg csak!
Tehat! csak az en peldambol okulva kerdezem! Mit teszel eletmododban a gyerekert? Sport (kardio) etkezes (sok muszemet es gyorskaja, mirelit, es agyontartositott, szenhidrat dus stb...) ezekre gondolok! Vagy Te is (mint en is!) gyogyszerekkel csinaltatsz gyereket mert atz orvostudomany megoldja...?
En mar belatom, hogy a meddoseget (amirol papirom van!!!) magamnak okoztam az eltunyult eletmodommal...
A tuszoeres kontroll annyi hogy mindennap mesz uh-ra es megmondjak mikor fog megrepedni es akkor kkell apanak neki esni :)
Vagy rasegitenek tuszorepeszto injekcioval! Ennyi az ossz kellemetlenseg belole!
Köszönöm a gyors válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kezecske :)
Kedves 4es válaszoló!
Nagyon sajnálom de viszont lekalappal előtted és grt a babához.
Én nem szoktam gyors kajákat enni. Ritka egy esett inkább rengeteg zöldséget eszek. Van úgy hogy amit megkivánok meg eszem. Kondizni nem járok elég vékonyka vagyok. Nem fogyózom. Egyszerűen ilyen alkatott kaptam az élettől. Az egész család vékony! 167cm es 53kg vagyok hìzni nem tudok mert amit felszedek a következő héten le is megy. Bármit eszek és sokat mindig 53kg maradok :(
Vizsgálatra azért megyek hogy tudjam h minden rendben van e. Egy éve problálkozunk de sikertelenül. :(
A lényeg h tudni szeretném mi lehet a baj! De én gondolok hormon zavarra noh de majd kiderül!
Meg egyszer koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!