Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan indultatok el a Lombikb...

Hogyan indultatok el a Lombikbébi kezelésre?

Figyelt kérdés
Mik az első lépések? Mi mennyibe került és milyen hosszú a várólista? Leginkább Kaáli-s tapasztalatok érdekelnének

2014. márc. 9. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 1 év után mentünk a Kaáli intézetbe.Az sztk-s nőgyógyászom elküldte a férjemet spermavizsgálatra,aminek az eredménye nagyon rossz lett,1-2 millió és azonnal a pesti Kaáli intézete javasolta.Ledöbbentünk nagyon,de elkezdtem kutakodni orvos után,hogy kit ajánlanak és a legeslegjobbat megtaláltam,az ő neve dr.Krizsa Ferenc.Időpontot kell kérni hozzá,de mivel rengeteg betege van,ezért 2-3 hónapnál előbb sajnos nem kapsz.Mi 2011 áprilisában mentünk először,kikérdezett mindenféle családi betegségekről,ő megmondja milyen vizsgálatokat kér,sztk-s leleteket elfogadja,1-2 vizsgálatot kell csak a Kaáliban csináltatni.Nekünk egyből lombikot javasolt a rossz spermaeredmény miatt,így 2011 decemberében volt az első,ami sajnos nem sikerült,utána még 3 és a 4.lombikunk sikerült,jelenleg 20 hetes boldog kismama vagyok.Ja és augusztusban 3 hetet Parádfürdőn voltam nőgyógyászati kezelésen,amit szívből ajánlok,nekem tuti hogy azért sikerült most.Bármi kérdésed van,írj nyugodtan.Üdv.
2014. márc. 10. 14:12
 2/7 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm és gratulálok a babához!

Mi augusztus óta próbálkozunk, sajnos pcos vagyok, jelenleg clostis kezelést kapok. Csak mivel az idő sürget,35 éves vagyok, úgy gondoltam,hogy nem nagyon szeretnék tovább várni.

2014. márc. 10. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Végülis,senkinek se kell tudnia,mióta próbálkoztok,mondhatod azt is hogy már 1 éve,sajnos ha azt mondod 7 hónapja,arra azt mondják 1 év után érdemes elmenni kivizsgáltatni magad.Sajnos ezt sok mindenkitől hallottam.Férjed eredményei jók?
2014. márc. 10. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gratulációt:-):-)
2014. márc. 10. 15:16
 5/7 A kérdező kommentje:
még nem vizsgálták, de neki van már egy 7 éves lánya. közöset szeretnénk most
2014. márc. 10. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos azt kell mondjam, hogy az, hogy a férjednek van már egy lánya nem jelent semmit. Nekünk van már egy 4,5 éves kislányunk és 3 évet próbálkoztunk a kistesóval, mégsem jött össze. Mindent rendben találtak a Kaáliban, elsőre össze is jött, most 22 hetes kismamai vagyok, amikor kérdeztem az orvost, hogy hogyan lehet ez, akkor azt mondta a termékenység mindkét részről hetek,hónapok alatt megváltozhat. (stressz, gyógyszer, szervi gondok, előző szülésből visszamaradt dolgok, férfiaknál egy enyh, kezeletlen húgyuti fertőzés, prosztata gyulladás, amit nem is érzékelt...)
2014. júl. 1. 06:38
 7/7 A kérdező kommentje:
voltunk spermavizsgálaton, tökéletesek lettek az eredmények :)
2014. okt. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!