Crinone mellett intimzuhany?
Figyelt kérdés
A lombikos dokim azt ajánlotta, hogy a Crinone gél maradékát 2-3 naponta öblítsem ki magamból, hogy a hatóanyag fel tudjon szívódni. Ti ezt mivel csináltátok? Intimzuhannyal? És csak sima vizet tettetek bele, vagy pezsgőtablettát is? Teljesen tanácstalan vagyok, még soha nem használtam ilyet, most jövök a dm-ből :) Köszi!2014. márc. 3. 20:16
1/3 anonim válasza:
Intimzuhanyt nem csinálnék beülti után. Én ha nem jött ki magától akkor steril gumikesztűt vettem és óvatosan kiszedtem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, még beülti előtt vagyok, holnap kapom vissza ötnaposan őket. Kipróbáltam este a zuhanyt, de szerintem nem sokat ért, úgyhogy most reggel mielőtt benyomtam az újat, a javaslatodra fertőtlenített kézzel kipiszkáltam amit tudtam, valóban jobb így. Köszi!
2014. márc. 4. 09:47
3/3 anonim válasza:
A doki mit mondott? Mert nekem vcsak azt hogy este használjam!
Viszont mindenhol azt olvasom, tisztítani kell, sok helyen meg azt hogy tilos!
Én már tanácstalan vagyok most nem takaritom, igy 2 hét után kiürült egy adag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!