Fogamzásgátló mellett van peteérés?
yamna fogamzásgátlót szedek már fél éve. 10 hónapja szültem, negyedik babát nagyon de nagyon nem szeretnénk. Itt az oldalon szoktam olvasni, hogy ilyen a folyás olyan a folyás terhes e vagyok?
Hogy van az, hogy a ciklusom különböző részeiben mindig más folyásom van? Akkor van peteérésem? 2 db van még a tablettámból, tehát 3-4 nap múlva kezdődik a menstruációm, és most pl. tojásfehérjés a nyákom. Ez így rendben van? Nem mindig ugyanolyan folyásomnak kéne lenni, mert ugye elvileg a gyógyszertől nincs peteérésem?
Hát szerintem a folyásból azért messzemenő következtetéseket nem kell levonni. Nekem volt már tojásfehérjés nyákom ovu nélkül, ovum is tojásfehérjeszerű nyák nélkül. A tabi is változtat a hormonháztartáson, a nyák meg ugye a hormonoktól függ.
Esetleg vegyél ovu tesztet és nézd meg azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!