Lombik - hiperstimuláció?
Antagonista stimu 9. napon vagyok ma, első lombikom, pénteken lesz a leszívás, olyan 10-12 petesejtem lesz mai állás szerint.
Az lenne a kérdésem, hogy normális az, hogy feszít a hasam, kicsit légszomjam van és úgy általánosságban elég rossz a közérzetem? Olvastam hogy ezek hiperstimu tünetei lehetnek, gondolom én még azért messze vagyok a komolyabbtól, de szeretném tudni, mit tehetek annak érdekében hogy ezt elkerüljem?
Elég nehezemre esik inni (egyébként is), de azért igyekszem erőltetni, meg tudom hogy sok fehérjét kellene enni, hát nekem napok óta nincs nagyon étvágyam, de igyekszem.
Az jó esetleg, ha fehérjeport iszom? Nem ilyen gyúrós szteroidos cucc, hanem teljesen természetes, 60% tejsavó-fehérje és 40% sárgaborsó-fehérje (LifeTilt protein). Azt meg tudnám inni azt hiszem.
Köszi!
A fehérje nagyon fontos ilyenkor, muszáj valahogy letuszkolni a torkodon. ha nem megy a hús, próbáltad a tojást, sajtot, túrót esetleg?
Én a porokban nem tudok megbízni, de lehet hogy jók azok is. :-)
És igyál sok vizet!
Ne cukros löttyöket, vizet! Az is nagyon lényeges eleme a hiperstimu elkerülésének.
Ha nem lesznek súlyosabb tüneteid, akkor lazíts a nadrágodon, ülj, feküdj kényelmesen. :-) Ennyi tüszőnek kell a hely. :-)
Leszívás napján azért már elég sokan nem fértünk a bőrünkbe, úgy ültünk ott, mint az 5-6 hóapos kismamák. :-)
Az már nem jó, ha az embernek úgy fel van puffadva a hasa, mintha terhes lenne. Az már túlstimulálás.
De én úgy tudom, hogy ez inkább már a leszívás után szokott jelentkezni. Addig csak feszít, mert több sejt keletkezett, mint szokott. Ha ez nem múlik el, akkor van a gond.
Én meg is szívtam ezzel rendesen (9 nap kórház), viszont abból a menetből született a fiunk.
Nekem naponta figyelte ultrahanggal, hogy mi a helyzet, amikor nem voltam jól (ugye itt a gond az, hogy elkezd a hasad vizesedni).
Nem javult, egyik este már hánytam is, és rögtön küldött a kórházba. 2L vizet szívtak le belőlem, amikor beértem.
Szóval ne hagyd magad lerázni. Ha nem javul, menj kórházba, mert ezt kezelni kell.
Én azt ajánlom, hogy erőszakold meg magad és napi fél kg húst egyél, különben tényleg túlstimus leszel és az iszonyat :(
hús-hús-hús! Csak abban van a kellő mennyiségű fehérje, hidd el! Tapasztalatból beszélek!!!
Kedves Kerdezo
Lkerulted vegul a hiperstimut? Hasonlo tuneteim vannak es felek h hiperstimu lesz belole. Penteken lesz a punkciom. Remelem idokozben mar boldog anyuka lettel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!