ET utan 4 nappal teljesen elmult a mell erzekenyseg, nem sok az esely?
Figyelt kérdés
Utrogestant hasznalok es mikor a leszivas masnapjatol elkezdtem iszonyatosan fajtak a melleim es mostanra ET utan 4. napra szinte teljesen elmult az erzekenyseguk.2014. febr. 25. 09:38
11/13 anonim válasza:
Kitartás sikerülni fog. Mi a probléma nálatok?
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem a parom mozgasserult ezert a spema mennyiseg es minoseg teljesen szinte egyenlo a nullaval, ezert kell a lombik mert osszesen egy-ket darab van ami mozog. Nekem a hormon szintjeim rendben vannak, nagyon sok vizsgalatom volt mar, IR, mehuregtukrozes, sofeltolteses mehuregvizsgalat, es ezeket rendben talalta a doktor. Embrionk is mindig van de pl most is 8 petesejt lett abbol 6 megtermekenyult - ultettek vissza es a maradek 4 nem jutott el a fagyasztasig. Szoval eleg tanacstalan vagyok mi a Kaaliba jarunk de az orvosom nem igazan beszedes. Most tovabb megyunk immunologiai, endokrinogoliai es geneteikai vizsgalattal hogy deritsuk mki vegre mi is a baj. Ti hogy jartok hanyadik lombik es miert kell?
2014. márc. 7. 11:23
13/13 anonim válasza:
Én már 6-szor láttam az E.T.-t dvd-n és blurayen is, de nem tapasztaltam hasonló jelenséget. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!