Egy nappal a nem várt előtt, nagyon feszülö mell, már lehet reménykedni?
Figyelt kérdés
Hozzá sem lehet érni, melltartót sem veszem le még itthol sem most, pedig csak 75 ös melltartó kell.( kaptam tüszőrepesztő szurit, lehet csak attol van? Tettem már fel kérdést a szurival kapcsolatban.) Azt is tudom, hogy nem láttok itt belém, de tapasztalata csak van valakinek. Előre is köszi a válaszokat!2010. márc. 9. 19:09
1/3 anonim válasza:
Nekem minden hónapban feszült a mellem, a peteéréstöl kezdve, így nem tünt fel ez a tünet, pedig csak ez a tünetem volt semmi más, aztán 6-ik héttöl elkapott a rosszullét.
2/3 anonim válasza:
A szíved nem ver gyorsabban, mint ahogy egyébként szokott?
(Nekem ez volt az első tünet a mellfeszülés mellett, mikor még nem tudtam, hogy babát várok, és valaki mondta, hogy utalhat terhességre.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A szivem nem hiszem, hogy gyorsabban ver. A mell feszülés nálam egy nappal menszi előtt már nem fály, onnan tudom, hogy meg fog jönni. Csak azt nem tudom, hogy nem-e csak a mellék hatása az inyekciónak. 2 év próbálkozás után minden szalma szálba bele kapaszkodok. A babákhoz gratulálok!
2010. márc. 9. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!