Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mivel segítettétek elő a...

Mivel segítettétek elő a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Milyen praktikákat vetettek be a teherbeesés céljáért?minden érdekel (gyógycuccok,szex pózok,mikor,hogy)!tényleg minden érdekel.eddig,ami praktikákat bevetettem,az a méhpempő,cervixnyák mindennapi vizsgálata,2-3naponta együttlét,aktus után kb 1órát fekve maradt.hőt is kezdtem el mérni,de az annyira összevissza volt,hogy magamnál nem tartottam annyira megbízhatónak!
2014. febr. 21. 16:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekünk másfél év után az inofolic segített. Próbáltam már mindent előtte, hőmérőztem, uh-s peteérés követést csináltunk több alkalommal, ovu teszteztem, méhpempő, teák, e-vitamin, diéta.
2014. febr. 21. 18:37
 22/27 A kérdező kommentje:
akkor kedden nézem,hogy mit írsz.biztos szuper hírek lesznek.
2014. febr. 21. 18:44
 23/27 A kérdező kommentje:
köszönöm,az eddigi válaszokat,ha valaki még tud vmit,akkor írjon.várom.köszi
2014. febr. 21. 18:45
 24/27 A kérdező kommentje:
az inofolic mit segít elő?peteérést?
2014. febr. 21. 18:52
 25/27 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszoltam, tehát a teherbeesést.
2014. febr. 21. 18:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Én ovu tesztet használtam, peteéréstől ittam a palástfű teát, később a cickafarkat is (azt onnantól hogy elmúlt a mensi, peteérésig bezárólag). Szedtem E-vitamint. 2 naponta voltunk együtt, bár volt hogy gyakrabban is, de állítólag 2 naponta a legoptimálisabb. Szex után fekve maradtam és párnát tettem a csípőm alá. /Ebben igazából nem nagyon hittem, ezt a dokim tanácsolta./ 10-15 percet maradtam fekve, amikor meg este, alvás előtt voltunk együtt, akkor meg értelemszerűen nem is keltem fel. Az utolsó 2 ciklusban szintén orvosi javaslatra szedtem a Premens tablettát is. A 7. ciklus lett sikeres.

12 hkm

2014. febr. 21. 20:07
 27/27 anonim ***** válasza:

Az aviva torna hormontorna, segiti a cisztak felszivodasat, segit kompenzalni a rossz étrendet, beállítja a ciklust, elősegíti a peteérést, ezáltal a teherbeesést.

Én is ezt a tornát javaslom, mint már más is írta. Emellé paleolit étrend.

2014. ápr. 6. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!