Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mivel segítettétek elő a...

Mivel segítettétek elő a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Milyen praktikákat vetettek be a teherbeesés céljáért?minden érdekel (gyógycuccok,szex pózok,mikor,hogy)!tényleg minden érdekel.eddig,ami praktikákat bevetettem,az a méhpempő,cervixnyák mindennapi vizsgálata,2-3naponta együttlét,aktus után kb 1órát fekve maradt.hőt is kezdtem el mérni,de az annyira összevissza volt,hogy magamnál nem tartottam annyira megbízhatónak!
2014. febr. 21. 16:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7 infarktus? O_o
2014. febr. 21. 17:34
 12/27 A kérdező kommentje:
sajnos 7,igen. a sok gyógyszer neki biztos,hogy valamennyire roncsolja őket.
2014. febr. 21. 17:44
 13/27 A kérdező kommentje:
17:32es!mennyi idő után derült ki?és mik voltak a tünetek,a babán kívül,hogy nem jött össze?ha nem baj,hogy megkérdezem.
2014. febr. 21. 17:47
 14/27 anonim ***** válasza:

"de egyébként is praktikákat kértem."

tessék egy praktika! Kérdések helyett inkább menj szexelni!

2014. febr. 21. 17:51
 15/27 anonim ***** válasza:
aviva torna+lúgosítás
2014. febr. 21. 17:54
 16/27 A kérdező kommentje:
azt hittem szex nélkül is megy,de akkor ezt a praktikát is megpronbálom,köszi tényleg.a leghasznosabb praktikát tényleg Te adtad :-)
2014. febr. 21. 17:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Az nem semmi,sajnálom. Valóban nem árt akkor őt rögtön kivizsgálni. Hát a tünet az volt,h bár a menstruációm időbe megjött,de csak 1-2napos volt vagyis még mindig az,ez április óta van igy,előtte 3-4napos volt,aztán ah ez hónapokon keresztül nem akart változni akkor elmentem nőgyógyászhoz,endokrinológushoz,kiderült,h PCOS-ám van,októberbe kezdtem a diétát és a mozgást,gyógyszert csak ebben a ciklusban kaptam,m előbb fogynom kellett és kipróbáltuk gyógyszer nélkül,m mind2 doki szerint igy is lett van esély,de ugye nem jött. Amúgy más tünetem nem volt,2O12 decemberében volt egy vetélésem,h miért,ki tudja. Viszont a melleim is 6-7 nappal mensi előtt nagyon fájtak,de az is csak azóta amióta próbálkozunk,előtte sosem. Most,h kaptam Utrot nem fáj egyáltalán,pedig vasárnapra nem várom.
2014. febr. 21. 18:02
 18/27 A kérdező kommentje:
remélem,hogy sikerül nektek.azért légyszi írd meg,hogy mi lett vasárnapszorítok.nekem még sok idő van,csak a ciklusom 12. napján tartok,mégcsak most lesz a napokban elméletileg ovum.
2014. febr. 21. 18:05
 19/27 A kérdező kommentje:
aviva torna?mit segít elő?
2014. febr. 21. 18:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Köszi,én is drukkolok nektek. Majd csak kedden irok,m akkor megyek orvoshoz. Addig is üdv neked.
2014. febr. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!