Valakinek csináltak inszemet Szegeden a Klinikán?
Figyelt kérdés
Leírná nekem hogy mi volt a menete, vizsgálatok stb, és hogy mennyibe került? Köszönöm!2014. febr. 16. 15:48
1/2 anonim válasza:
Szia! Én oda jártam. Nálunk úgy volt, hogy elmentem 3., 21. napi vérvételi eredménnyel és friss spermiogrammal. A doki kiírta a gyógyszereket (clostyt és gonal-f injekciót) A 3. naptól kellet a clostyt szednem 2x2-öt. És az 5. naptól szúrni az injekciót. A 10., 12, 13. napon kellett menni uh-ra. A 13. napon mondták, hogy a 14., 15. napon lesz az inszem. Reggel 8-ra kellett mennünk a párom leadott egy adag kiskatonát, ő el is mehetett. Nekem be kellett jelentkeznem a kórházba és fel kellett mennem az osztályra. Kaptam egy szobát. (vinni kellett pizsit, köntöst, papucsot) Dél körül megcsinálták az inszemet (egyáltalán nem fáj, olyan mint egy rákszűrés és annyi ideig is tart). 2 órát kellett feküdnöm utána hazamehettem. Ugyan ezt megcsinálták a második napon. Nekünk sajnos nem sikerült az első. Ki hagytunk egy évet mert nem voltak rendben az eredményeim, most jöttem rendbe és mi is most fogjuk újra kezdeni következő hónapban. Ha bármi kérdésed van nagyon szívesen segítek!
2/2 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy nekünk csak a gyógyszerekért kellett fizetni. 24500 volt az injekció,a closti meg azt hiszem 7-800 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!