Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltak valakinek laparoszkó...

Csináltak valakinek laparoszkópiát?

Figyelt kérdés
Főleg a pécsett műtöttektől - de más is írhat - érdekelne, hogy mivel jár ez? Kell tőle félnem? Izgulok a műtéttől is és az eredménytől is. Egyben méhtükrözés és átjárhatósági is lesz. Tényleg nagyobb az esély a teherbeesésre ha ezt mecsinálják? Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 8. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem volt májusba,de máshol.Idáig még nem sikerült teherbe esnem,most vagyok a ciklus 26dik napján.Nefélj tőle, közelebb leszel a kideritesben hogy miért nem jön a baba.Nekem nemtalaltak semmit a laparoszkopia során.A műtét után csak a varratok fájtak,de kilehet bírni.Ti mióta próbálkoztok?
2013. aug. 9. 07:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly májusban volt laparoszkópiám petefészek ciszta miatt, nekem is csináltak egyben egy méhtükrözést és átjárhatóságit. A cisztát kiszedték, és szerencsére tükrözésnél és átjárhatóságnál sem találtak semmit. A műtéttől ne félj, aludni fogsz, én nem reagáltam le semmit, csak az őrzőben ébredtem fel. Délelőtt 10-kor műtöttek, du 4-ig kellett az őrzőben lennem, utána átsétáltam (kísértek) a kórterembe. Nah az a séta nem volt jó, meg az aznap este, nem nagyon tudtam fészkelődni az ágyban. Másnap már mentem zuhanyozni, délután már egyedül sétálgattam a folyosón. Hétfőn volt a műtét, szerda délelőtt mehettem haza, egy hétig voltam otthon.

Azt nem tudom, mennyivel nagyobb az esély babára, mi már egy éve próbálkoztunk a műtét előtt is és csak idén januárban jött össze, november 3-ra várjuk a babát.

Ne izgulj, hamar túl leszel rajta! Sok sikert kívánok a babához!!

27+5 hkm

2013. aug. 9. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy nekem sem Pécsen volt a műtét.
2013. aug. 9. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem volt, nem fájt a műtét, utána sem, 2008, januárjában volt, februárba spontán teherbe estem előtte 6 évig próbálkoztunk eredménytelenül, elő voltunk lombikra jegyezve ez miatt kellett elvégeztetni. Eredmény az volt, hogy nem volt elzáródás, még is a következő hónapban spontán terhes lettem. Három hónapos volt a kicsi lányom mikor újra terhes lettem 13 hónap van köztük. Utána szedtem gyógyszert, de mivel vágytunk egy kisfiúra abbahagytam a szedést( másfél évig szedtem) 3. gyógyszermentes időszakban ismét várandós lettem, a kisfiúnkkal aki ma pont két hetes.
2013. aug. 9. 11:21
 5/5 anonim válasza:
Kicsit régi már ez a topic, de hátha hasonló cipőbn jár vki... Én nagyon örültem volna, ha valaki megosztja velem részletesen a tapasztalatait, emiatt, amikor túl voltam a műtéten, csináltam egy blogbejegyzést a laparoszkópiás műtét tapasztalatairól. Itt lehet elérni: laparmutet(pont)wordpress(pont)com
2017. máj. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!