Csináltak valakinek laparoszkópiát?
Nekem tavaly májusban volt laparoszkópiám petefészek ciszta miatt, nekem is csináltak egyben egy méhtükrözést és átjárhatóságit. A cisztát kiszedték, és szerencsére tükrözésnél és átjárhatóságnál sem találtak semmit. A műtéttől ne félj, aludni fogsz, én nem reagáltam le semmit, csak az őrzőben ébredtem fel. Délelőtt 10-kor műtöttek, du 4-ig kellett az őrzőben lennem, utána átsétáltam (kísértek) a kórterembe. Nah az a séta nem volt jó, meg az aznap este, nem nagyon tudtam fészkelődni az ágyban. Másnap már mentem zuhanyozni, délután már egyedül sétálgattam a folyosón. Hétfőn volt a műtét, szerda délelőtt mehettem haza, egy hétig voltam otthon.
Azt nem tudom, mennyivel nagyobb az esély babára, mi már egy éve próbálkoztunk a műtét előtt is és csak idén januárban jött össze, november 3-ra várjuk a babát.
Ne izgulj, hamar túl leszel rajta! Sok sikert kívánok a babához!!
27+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!