TUDNA vki segiteni? Pokolian felek!? Vki leirna erthetobben h mi micsoda? FELNEM KELL? Aggodnom kell? Sokba kerul?
Cytologia+chlamydia szures
Hormon ciklus/3.ciklusnapon/FSH LH PRL E2 TSH T/ 21.ciklusnapon/Progesteron/Test/SHGB/+insulin(0-120p) + Vc profil
HSG/RTG/ vizsgalat petevezeto atjarhatosag 6-12.CN UH-os
Spontan ciklus tuszoeres vizsgalat/ciklus 11.naptol/ huvely uh/ ovulatio kimutathato e?
Tuszo erleles gyogyszeresen/ Clostylbegitte/ 2x1 tbl 2.cntol 5napig/ 1ovulatio kivalthato e
Ezt a papirt kaptam a dokitol. Ezeken a vizsgalatokon kellesz vegig mennem.
Koszonom :)
Akkor jovoheten itt irok :)
Nagyon sajnalom. De nagyob drukkolok h ossze jojjon :) ne add fel :)
Viszont tenyleg vannak nyomi orvosok h nm vizsgalnak meg.
Jartam mar en is igy. Pozitiv teszt masnap hajnalba erosen vereztem a doki nekem csak magyarozott es megmondta tok folosleges megvizsgalni ugy se latok semmit. Nah eleg mely nyomott hagyott benne. :(
De egy kicsit megerosodtem . Akihez most jarok nagyon aranyos kedves es azt mondta semmilyen gyszert nm ir mig nincsennek meg a vizsgalatok. Mar regen akartam ezt de ugy gondoltam hat ha nm kell segitseg de kenytelen vagyok . Hisz no vagyok nm tudok csak ugy meglenni h nem tudom h mi bajom vn. Inkabb most tudjam meg mint h kesobb akkor mar meg rosszabb lesz h evekig harcoltam azt puff nm lehet baba mert ez es ez miatt.
Remelem erted amit irtam.
Szoval nm szabad keseregni :)
DRUKKOLOK NAGYON :)
Meg annyit kedves utolso h miert nm mesz maszek orvoshoz ott a legtobbje komolyan veszi a dolgokat.
EN is eloszor a nogyogyaszomat kertem de ot nm erdekelte ezer5 mentem el maszek orvoshoz es annyira nm erdekel h mennyibe kerul mert megfogom csinaltatni. Keruljon amibe kerul :)
Addig keress dokit mig vki nm vesz komolyan ne add fel! :)
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinal nm kell mennem vérvételre csak marciusba. Csak a paromnak kellesz ma menni andrologiara.
A ket vérvetel kozott lesz petefeszekatjarhatosag.
Kedves volt a doki mondta h tud adni injekciot h ne erezzek fajdalmat es meg fizetnem sem kellesz. :)
Marciusba irok es megirom ma h mi lett az eredmeny andrologian.
Sziasztok! Az andrologian minden rendben volt :)
Holnap megkapjuk a lelet eredmenyet.
Szia!
Andrologia eredmeny jo lett. Szoval a parommal minden rendben van. Tul vagyok a vervetelen az is jo lett. Most penteken volt a HSG.
nagyon fajdalmas volt ket es fel oraig ki voltam utve. De tul vagyok rajta az eredmeny pedig jo lett. Nincs problema a petevezetekemmel. Jovoheten cukorterhelesre megyek.
Ez mind csupa jó hír :) örülök :)
ne aggódj, hamarosan ott lesz a baba a pocakodban :)
Ó bárcsak igy lenne :'(
Köszönöm!
Majd irom a további eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!