Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » TUDNA vki segiteni? Pokolian...

TUDNA vki segiteni? Pokolian felek!? Vki leirna erthetobben h mi micsoda? FELNEM KELL? Aggodnom kell? Sokba kerul?

Figyelt kérdés

Cytologia+chlamydia szures

Hormon ciklus/3.ciklusnapon/FSH LH PRL E2 TSH T/ 21.ciklusnapon/Progesteron/Test/SHGB/+insulin(0-120p) + Vc profil

HSG/RTG/ vizsgalat petevezeto atjarhatosag 6-12.CN UH-os

Spontan ciklus tuszoeres vizsgalat/ciklus 11.naptol/ huvely uh/ ovulatio kimutathato e?

Tuszo erleles gyogyszeresen/ Clostylbegitte/ 2x1 tbl 2.cntol 5napig/ 1ovulatio kivalthato e

Ezt a papirt kaptam a dokitol. Ezeken a vizsgalatokon kellesz vegig mennem.

2014. febr. 15. 11:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

Akkor jovoheten itt irok :)

2014. febr. 16. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy elküldenek vizsgálatokra szerintem poztív dolog, így éld meg. Én elvesztettem már egy babát, de sem a nőgyógyászom, sem a háziorvosom nem volt hajlnadó komolyabb vizsgálatokra küldeni, mert szerintük egy vetélés nem vetélés... Nem derült ki, hogy mi okozhatta a vetélést, és azóta már majdnem egy éve próbálkozunk, de még sikertelenül. Én magam kutattam fel interneten meg ismerősöktől, hogy milyen vizsgálatokat csináltathatnék, és persze magánúton voltam kénytelen elindulni. Én örültem volna, ha egy orvos ilyen papírt nyom a kezembe, mert legalább éreztem volna a lehetőségét, hogy kiderül a probléma.
2014. febr. 17. 11:37
 13/20 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnalom. De nagyob drukkolok h ossze jojjon :) ne add fel :)

Viszont tenyleg vannak nyomi orvosok h nm vizsgalnak meg.

Jartam mar en is igy. Pozitiv teszt masnap hajnalba erosen vereztem a doki nekem csak magyarozott es megmondta tok folosleges megvizsgalni ugy se latok semmit. Nah eleg mely nyomott hagyott benne. :(

De egy kicsit megerosodtem . Akihez most jarok nagyon aranyos kedves es azt mondta semmilyen gyszert nm ir mig nincsennek meg a vizsgalatok. Mar regen akartam ezt de ugy gondoltam hat ha nm kell segitseg de kenytelen vagyok . Hisz no vagyok nm tudok csak ugy meglenni h nem tudom h mi bajom vn. Inkabb most tudjam meg mint h kesobb akkor mar meg rosszabb lesz h evekig harcoltam azt puff nm lehet baba mert ez es ez miatt.

Remelem erted amit irtam.

Szoval nm szabad keseregni :)

DRUKKOLOK NAGYON :)

2014. febr. 17. 13:07
 14/20 A kérdező kommentje:

Meg annyit kedves utolso h miert nm mesz maszek orvoshoz ott a legtobbje komolyan veszi a dolgokat.

EN is eloszor a nogyogyaszomat kertem de ot nm erdekelte ezer5 mentem el maszek orvoshoz es annyira nm erdekel h mennyibe kerul mert megfogom csinaltatni. Keruljon amibe kerul :)

Addig keress dokit mig vki nm vesz komolyan ne add fel! :)

2014. febr. 17. 13:17
 15/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinal nm kell mennem vérvételre csak marciusba. Csak a paromnak kellesz ma menni andrologiara.

A ket vérvetel kozott lesz petefeszekatjarhatosag.

Kedves volt a doki mondta h tud adni injekciot h ne erezzek fajdalmat es meg fizetnem sem kellesz. :)

Marciusba irok es megirom ma h mi lett az eredmeny andrologian.

2014. febr. 19. 06:56
 16/20 anonim ***** válasza:
kívánom a legjobbakat és várjuk a márciusi fejleményeket!
2014. febr. 19. 20:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Az andrologian minden rendben volt :)

Holnap megkapjuk a lelet eredmenyet.

2014. febr. 20. 15:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Andrologia eredmeny jo lett. Szoval a parommal minden rendben van. Tul vagyok a vervetelen az is jo lett. Most penteken volt a HSG.

nagyon fajdalmas volt ket es fel oraig ki voltam utve. De tul vagyok rajta az eredmeny pedig jo lett. Nincs problema a petevezetekemmel. Jovoheten cukorterhelesre megyek.

2014. márc. 8. 19:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez mind csupa jó hír :) örülök :)

ne aggódj, hamarosan ott lesz a baba a pocakodban :)

2014. márc. 8. 19:59
 20/20 A kérdező kommentje:

Ó bárcsak igy lenne :'(

Köszönöm!

Majd irom a további eredményt!

2014. márc. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!