Undorodom a méhpempő izétől! Tippek? Hogy szedjem? Nyelv alá rakom de hányok tőle, de muszálx mert gyermeket szeretnék
Én pempős mézet ettem, semmi rossz íze nem volt, mint a méz.
Amúgy ha gyereket akarsz, akkor szexelj :)
Én csináltam egy pempős kúrát, de nem segített, pedig méhésztől vettem a pempős mézet, megbízható helyről.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez kb. halottnak a csók.
A PCOS-re diéta van (szinte ugyanaz, mint a cukorbetegeké), mozgás, és szükség esetén gyógyszer, főleg ha még IR-es is vagy hozzá.
Azért mert a papirja azt írja h nem szabad lenyelni!
De undorodom az ízétől:-(
És te miota szeded?
Használt valamit
Babát szeretnél te is?
Szia!
Én is szedtem és egy kifejezetten erre szakosodott méhésztől vásároltuk meg, jó drága volt. Nekem a méhész keverte bele akácmézbe, így elviselhetőbb volt az íze. Sajnos azonban hiába ettem kitartóan, semmit sem ért, sőt.... :(
Attól, hogy nincs túlsúlyod és nem vagy cukor beteg még rengeteg más dolog gátolhatja a fogantatásod. Javaslom, ha még ne tetted meg, keress fel egy jó endokrinológust, majd Ő teszi a dolgát....kivizsgálások, vérvételek, gyógyszerek ha kell.
Mi már több, mint 2 éve próbálkozunk, átestem már sok mindenen, closty kúra, méhpempő, 3-as kezelés, de eddig sajna semmi nem hozta meg a várva várt sikert. :( A párommal egyébként minden rendben van!
Most lassan 2 hónapja egy ismerősöm tanácsára elkezdtem szedni a Barátcserje kapszulát, még nem mondok róla inkább semmit, mert egyelőre nálam még ez sem úgy működik, mint általában másoknál, igaz 3 hónapot ír a hatása kifejtésére, majd meglátjuk....
Olvass utána, ártani nem árthat!
Itt a linkje, ahonnan akár rendelni is tudsz:
Sok szerencsét és kitartást és mielőbbi babásodást kívánok! :)
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!