Három kérdés: méhpempő, stressz és lombik?
Már jó ideje nem sikerül a baba, lenne pár kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
(Az orvos felejtős, egy kisautó árát már otthagytam, minden lelet negatív, csak bámulnak bután, meg ígérgetnek, de eddig még semmi eredménye)
1. Megfigyeltem, hogy ha méhpempőt szedek, abban a ciklusban mikor szedem menzesz előt barnázok. Ez lehet a méhpempő hatása? Lehetne ellensúlyozni progeszteron krémmel?
2. Sajnos nagyon sokat dolgozom és nagyon stresszes a munkám, lehet hogy ez a bajok oka. Hogyan tudnék mégis teherbe esni? Értem én, hogy itthon kikapcsolok, de az itthon és ébren töltött óráim száma töredéke a munkahelyi óráknak. Állást váltani nem akarok (egyszer már váltottam mitóta próbálkozunk), de sajnos nekem a szakmám stresszes, nem a munkám. Mit tudok tenni a baba érdekében?
3. Ha minden kötél szakad szeretném megpróbálni a lombikot. Külföldön vagyok biztosítva, itt csak betegség esetén állja az állam, mivel nálam elvileg nincs gond, vagy fizetem zsebből, vagy nem lesz gyerekem. Ha magyar biztosításom lenne, fizetné az állam? Mit lehet tenni, ha nincs? Van valami privát biztosító, vagy alapítvány aki segít? Mert 1-2 próbálkozást még ki tudnánk fizetni, de ha akkos se sikerül, akkor mit csinálunk? Akkor se pénz se gyerek.
Köszönöm annak aki normálisan válaszol!
Koszi a tippet elmegyunk oda is hatha valamit kideritenek. :-)
Annak aki ( nem tudom hanyadik valaszolo volt) nem akarok lombikot csak mar nem nagyon latok mas utat. Senki nem tud semmi mondani magatol meg nem sikerul...Na de talan majd a Mesmentisben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!