Donor Baba, más hogy éli, élte meg?
Én ismerek egy családot akiknek 3 gyerek van donor spermával. elsöre született egy lány rá két évre egy vegyes ikerpár. Az apuka ragaszkodott legjobban hozzá hogy nekik igy is kell gyerek. Egy percig nem jut eszébe hogy biologiailag nem az övé. Az egyik legjobb apa akit ismerek.
Gondolj csak bele hány férfi nevel ostoha apaként gyereket egész kiskortól, mégis sajátjaként szereti. Ha a párod nem idegenkedik töle akkor szeritnem nem elsz gond, de biztos van oylan férfi akit ez zavatna. A legviccesebb a fiú gyerek még hasonlit is rá. Egyébként örögbefogadott babás családot is ismerek ahol hasonlit az egyik szülőre a baba....:)
Közvetlen tapasztalatom nincsen, de egy barátnőm van a ti döntésetek küszöbén. Szerintem, -anyaként mondom-, hogy ilyet nem lehet megbánni.
Főleg, ha a mérleg másik oldalát nézed, hogy egyáltalán nem lehet gyereked vagy donor baba? Én minden további nélkül belemennék, főleg ha a párom részéről is rendben van.
gratulálok! :)) mondtam én, hogy nem lesz semmi gond! a mi örökbe fogadott kisfiúnk meg a szobájában szuszog :) ( nálunk is sokan mondták már a férjemnek, hogy vallja be, hogy az ő fia, mert mennyire hasonlít rá :D)
Nagyon örülök nektek! Nagyon sok örömet, egészséget boldogságot nektek a pici lányotokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!