Ma voltam dokinál és azt irta a papirra h női infertilitás+h vigyem be a többi leleteimet is. Vajon lesz valaha babám?
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 11:39
1/6 anonim válasza:
egyáltalán nem reménytelen, főleg, hogy semmit nem tudni arról, miért ez a "diagnózis"
lehet, hogy műtéttel meg lehet oldani, de az is, hogy lombikprogrammal
úgyhogy ez még abszolút nem halálos ítélet
2/6 anonim válasza:
mi a bajod? szervi? hormonális? nem kérdezted meg? azt mondják manapság csak annak nem lehet gyereke akinek nincs méhe vagy nem megfelelö a kihordásra esteleg ha nincs petefészke. ezenkivül 99,9%-nak igenis lesz babája legfeljebb segitséggel.
3/6 anonim válasza:
3 hónappal ezelőtt nekem is ezt írta a magán doki a leletemre....most 7 hetes terhes vagyok..pedig gyatra értékeim voltak (Ir, POOS) :)
Milyenek lettek a leleteid?
4/6 anonim válasza:
Mindenkinek ezt írják a papírjára aki x ideje babát szeretne és emiatt orvoshoz fordul!
5/6 A kérdező kommentje:
Elküldött vérvételre hogy megnézze a hormonokat. 2 hét múlva lesz eredmény és még 21 nap múlva megint kell mennem egy vérvételre. Utánna eldől minden.
2014. febr. 14. 19:49
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta megműtöttek és most várnunk kell lombikprogramra, amit nem nagyon szeretnék :(
2015. nov. 15. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!