Nem sikerül a baba, összejön valaha?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát de 2 éve nem jön össze.van egy 23 mm-es cisztam a jobb petefészkemen, a balt 13 éve kivették. Van akinek hasonló gondja volt és sikerült a bébi? Kérem írjon akinek nehezen de összejött, és írjale milyen módon. Köszönöm2013. szept. 22. 11:42
1/4 anonim válasza:
egyszer azt hallottam egy orvostól, hogy amig van a nőnek egyetlen petefészke is, van esélye a babára.
Nekem a jobb petefészkem nem működik, és a bal cisztás volt amióta eszemet tudom.
34 éves vagyok, és 9 hetes terhes.
Akkor estem teherbe, amikor azt mondtam, hogy lesz@rom, ha nem lesz, akkor nem lesz. Lehet gyerek nélkül is élni.
Rá 4 hétre pozitívat teszteltem.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én is próbálok így hozzaallni de nem tok.hetente járok dokihoz de hiába.
2013. szept. 23. 09:07
3/4 anonim válasza:
Szia! Van egy könyvem, amiben egy doktornő írja le a saját esetét 3 oldalas cikkben.Neki PCOS-a volt és csak hormonális kezelés és műtét segítségével lehetett volna babája. Ő ezt nem vállalta be és különféle gyógynövénykivonatokat kezdett el fogyasztani és így fogant meg a babája, majd a második is. Ha esetleg érdekel a cikk, akkor beszkennelem és szívesen elküldöm emailben, meg van még pár ilyen tapasztalat és azokat is.Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az nagyon jó lenne.
2013. szept. 25. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!