Vár rám egy HSG vizsgálat jövőhéten! Enyhén félek! Mesélne akinek volt, hogy mire számíthatok stb?
Nekem röntgenes volt. Neked milyen lesz?
Nekem úgy nézett ki, hogy reggel mentem fél8-ra, első voltam a műtöttek sorában mert az osztályvezető főorvos csinálta. Bementünk egy vizsgálóba, ott felhelyezte a szondát (ez kb. 3 perc) hívott egy műtősfiút és letoltak a röntgenben. Ott befektetett a műtősfiú a gép alá , majd a dokim befecskendezte a kontrasztanyagot. Közbe néztük a monitoron hogy azonnal átjárta szerencsére a vezetőket. Kivette a szondát majd felvitt a műtősfiú az ágyamba, majd onnan kísérővel egy óra múlva hazamehettem. Mivel műtétnek számít, az OEP támogatás miatt, elvileg bent töltesz egy éjszakát, de nekem mondta előtte a dokim, hogy ha nem fogok görcsölni, vérezni, akkor hazavihet a férjem. Másnap mentem be reggel a zárójelentésért.
Én is nagyon féltem, megértelek, de nekem a szonda felhelyezése fájt egy percig, de az is mensis fájás volt, tehát abszolút bírható. A befecskendezést meg sem éreztem.
Szia! Szerintem semmiképp se adass be szurit, egyrészt tök felesleges, mer egy görcs az egész és kész, másrészt nem jó a szervezetre, nem természetes anyag, harmadrészt meg úgy már nem biztos hogy nem kell éjszakára bennmaradnod.
Hát a pénz részében nem tudok tanácsot adni, mert én a végén fogok egy nagyobb összeget adni a dokimnak, mármint a szülés után, ha gondolod annyit adj neki mint egy magánrendelésen, több szerintem szükségtelen. Ne izgulj!
Na, örülök nagyon! Biztos leesett a vérnyomásod az izgalom miatt, nekem is volt már ilyen!
Áprilisban volt a hsg-m, most vagyok 22 hetes kismama, szóval nem rögtön utána, de sikerült!
Ha megengedsz egy tanácsot: én abban a hónapban mikor terhes lettem, elkezdtem inni az inofolic nevű szert, még a fél dobozzal meg is maradt, mert a teszt után nem mertem már meginni. Szóval ha gondolod, egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!