Nektek mi a velemenyetek errol?
Hát nem tudom .. mi szerettünk volna mind a kétszer gyermeket és mind a kétszer elsőre sikerült teherbe esnem.
Akkor mi a 3. csoportba tartozunk, ami nem létezik?! Vagy most ez hogy van?
Igen ez az, de felesleges ezen gondolkozni mert ilyen az élet. Sok igazságtalanság van, van aki meg minket irigyel másért.
Mindenkinek meg van a maga keresztje, ezen kivül hogy mi 5 éve várunk babára minden más szempontból irigylésre méltó az életem, nekem sajnos ez az egy amiért meg kell küzdenem. Nem agyalok olyan dolgokon hogy másnak miért, mert ezen nem tudok változtatni azon agyalok és dolgozok hogy végre teljesüljön a vágyunk.
Nekem az, hogy ezen totálisan fölösleges kattogni, csak saját magadat hergeled vele.
Attól, hogy másnak mi van vagy mi nincs, attól neked nem lesz se jobb, se rosszabb, nem változtat a helyzeteden.
Ez kb. olyan, mintha valaki azon idegeskedne, hogy Julisnak miért van göndör haja, mikor ő utálja, neki meg miért nincs, pedig szeretne.
Szóval tök értelmetlen ezen agyalni.
Szerintem.
Hát ez elég szívás a élettől sőt gusztustalan ,akinek lesz babája és nem szeretné ,aki meg nagyon annak meg nem jön össze!!
Pl nekünk van már egy fiunk és egy lányunk és ugy döntöttünk szeretnék nagycsalád lenni igy 3. babyt is!!
Február 10-re Nem várom !!
Remélem összejött!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!