Magas TSH, hogyan tovább?
Szia!
Megkérdezhetem mennyire magas a TSH-d?
Mindenképpen azt javaslom, hogy keress fel ha lehetőséged van rá egy maszek endokrinológust.
Én is járok, nekem a TSH: 3,36 volt tavaly májusban. Szedek rá gyógyszert és már 6 hét múlva a kontroll vérvételen a TSH: 1,41 volt azóta 1,22 és tart is ez az érték.
Azonban akinek a pajzsmirigye nem működik megfelelően, nagyon fontos a megfelelő gyógyszer szedése.
Remélem valamennyire tudtam segíteni. :)
Szia #1es vagyok!
Ha babát szeretnétek valóban kicsit magasnak számít az értéked, ilyen esetben 1-2 közti érték tekinthető megfelelőnek(több orvosok szerint inkább 1 közeli érték).
De ne ijedj meg, ez egyáltalán nem vészes, gyógyszerrel pillanatok alatt rendbe lehet hozni és szinten tartani az értékedet. :)
Amint fent leírtam, nekem is hasonló értékem volt, én Letrox50-et szedek napi 1 szemet és már a 6. hétben az értékem nagyon szépen alakult. Igaz a baba azóta sem jött még, de nekem mellette sajnos progeszteron(sárgatest elégtelenség) hiányom is van.
Ajánlani nem tudok neked senkit, mert én Veszprémben lakom, de az interneten keresztül biztosan találsz megfelelő orvost.
Sok sikert, mihamarabbi babásodást kívánok! :)
Én is a Mensmentisbe járok, Dr Rencz Ritához, már 6 éve.
Ő követte végig az első, inszemmel fogant terhességemet is, és most készülünk a következőre, kistesó reményében.
A 3,66-os TSH annyira nem gáz, de valóban teherbeeséshez 2 alatt ideális.
Keress fel egy jó endokrinológust, akit nem csak egy-egy értékedet vizsgálja, hanem komplexen, a egész szervezetet egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!