Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sírhatok? 3,5 éve várunk a...

Sírhatok? 3,5 éve várunk a 3-dik babára, ma megint megjön

Figyelt kérdés
Hogy ne keseredjek el. Úgy szerettünk volna nekik kistesót :(
2014. jan. 26. 09:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező? Leírnád nekem milyen vizsgálatokon voltatok?

Ha 3,5 éve nem jön a 3. baba akkor valami oka kell, hogy legyen.

2014. jan. 26. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Két családot is ismerek, ahol sok idő után jött össze a 3. gyerek. Az első kettő fiú volt, mindkét családnál és a harmadik milyen nemű lett? Kislány. Na de üröm az örömben, hogy a kislányok betegen születtek. Az egyik már kb. 6 éves, de sajnos fél éves szinten vegetál + még epilepsziás is ráadásul. A másik kislány mind fizikailag, mind mentálisan jóval le van maradva a kortársainál, és ő meg leukémiás. 3 éves.

Becsüld meg az eddigi két egészséges gyermekedet! Mert ha neadj' Isten valami baj lenne a harmadikkal egy egész életen át marcangolnád magadat. Pláne meg így, hogy ha nem akar jönni, akkor annak valami oka csak lehet.

2014. jan. 26. 14:08
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem erőltetjük, nem vetünk be külső segítséget, gyógyszert semmit. Rábízzuk a természetre. Csak azért mindig rosszul esik amikor megjön. Megvan becsülve a két gyermekünk nagyon is:)

Nálam is néztek hormonszintet stb. Igazából azért mentem el, mert féltem, hogy valami bajom van. Megmondtam az orvosnak, hogy nem akarunk semmiféle külső segítséget, de ha bajom van, ha valami nincs rendben nálam, akkor azt helyre kell hozni az egészség miatt. Férjem is volt vizsgálaton, rendben van ő is. Vetélés is igazolta, hisz megfogant. Valamiért odafennt nem akarják, ami engem olykor szomorúvá tesz.

2014. jan. 26. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Én az első babámra 7 évet vártam, igaz lombikkal jött össze, pedig a párom és én is egészségesek vagyunk. Én is mindig sírtam mikor megjött. Sírjál nyugodtan jót tesz. Mi is szeretnénk kistestvért, de már nem akarok lombikot. Mivel minden rendben mi is próbálkozunk. A keresztlányom mondta, hogy ne aggódj Keri, az égben már ott van a baba, aki kiválasztott titeket csak még nem tud jönni. Na erre a mondatára viszont már bömböltem. De a következő hónapban, már tényleg ott volt.
2014. jan. 26. 15:01
 15/21 A kérdező kommentje:

De jó hallani ilyet :)

Képzel el, még tudom tettem is ki kérdést, amikor a kisebbem azt mondta, anya baba van a pocidban. Mondtam neki ne hülyéskedj már. De ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy ott van. És tényleg ott volt, csak vetélés lett a vége elég korán :( Hihetetlen , hogy létezik ilyen, hogy megérzik.

Ez épp tavaly januárban volt. Tegnapelőtt megint jött a kisebbem (az elmúlt egy évben egyszer sem), hogy lánybaba van anya a pocidban. Mondtam neki, dehogyis van. De mégis csak mondta, hogy ott van. Olyan rémísztő.

Ma és tegnap már jelzi, hogy megfog jönni, barnásodnak a dolgok (mindig így van) tehát ha elmúlik is muszáj lesz vennem tesztet, mert nem fog hagyni nyugodni a dolog. Kétszer nem hinném, hogy bejön a kis látnokomnak, de mégis olyan rémísztő, főleg, hogy nem happy end volt az előző vége.

2014. jan. 26. 15:24
 16/21 anonim ***** válasza:
próbáld ki az avivát, sokaknak segített már
2014. jan. 26. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak egy progeszteron pótlásra lenne szükséged. Miért nem akarsz gyógyszert szedni? Ha beteg vagy, akkor is beszeded az orvosságot, meg beadatod a gyerkőcöknek a védőoltást. Szerintem borzasztó dolog átmenni egy vetélésen. Miért teszitek ki magatokat ennek? Biztosan lenne segítség és megoldás.
2014. jan. 27. 12:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sem így kéne csinálnod. Ki kéne deríteni, hogy mi a gond, és utána dönteni arról, hogy akarod-e a kezelést.
2014. jan. 27. 14:20
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! De nincs gond. Már végigjártuk. Majd amikor teherbe estem , mondta is a doki, hogy látja, ez mutatja, hogy se a férjemmel se velem nincs gond, teherbe tudok esni. Csak nehezen. Már nem igen tudnék hova menni.

Nyilvánaló betegségre szednék gyógyszert, csak ilyen peteéréssegítő és stb. dolgot nem szednék, még ha szükség is lenne rá. Tényleg én is látok beteg 3-dik babát, persze beteg első babát is. De ha tényleg valami gond lenne, akkor azt mondanám, hogy erőltettük, így csak a jóistenre van bízva, mikor ad nekünk egy újabb esélyt. Csak olyan szomorú vagyok minden hónap végén. De mondhatjuk, hogy már megszokhattam volna:(

2014. jan. 27. 14:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem akarom kritizálni az orvosod, de ha nem akar összejönni, illetve vetélés a vége, annak mindig van oka. Olyan nincs, hogy ne legyen a háttérben valami, max. nem találja az okát. Talán mert nem elég alapos, talán mert nem tudja hol kéne keresni. Endokrinológusnál voltál már? Terheléses inzulint, cukrot néztek nálad? Ezeket a köröket mindenképpen érdemes lenne megfutni.
2014. jan. 28. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!