Sírhatok? 3,5 éve várunk a 3-dik babára, ma megint megjön
Kedves kérdező? Leírnád nekem milyen vizsgálatokon voltatok?
Ha 3,5 éve nem jön a 3. baba akkor valami oka kell, hogy legyen.
Két családot is ismerek, ahol sok idő után jött össze a 3. gyerek. Az első kettő fiú volt, mindkét családnál és a harmadik milyen nemű lett? Kislány. Na de üröm az örömben, hogy a kislányok betegen születtek. Az egyik már kb. 6 éves, de sajnos fél éves szinten vegetál + még epilepsziás is ráadásul. A másik kislány mind fizikailag, mind mentálisan jóval le van maradva a kortársainál, és ő meg leukémiás. 3 éves.
Becsüld meg az eddigi két egészséges gyermekedet! Mert ha neadj' Isten valami baj lenne a harmadikkal egy egész életen át marcangolnád magadat. Pláne meg így, hogy ha nem akar jönni, akkor annak valami oka csak lehet.
Nem erőltetjük, nem vetünk be külső segítséget, gyógyszert semmit. Rábízzuk a természetre. Csak azért mindig rosszul esik amikor megjön. Megvan becsülve a két gyermekünk nagyon is:)
Nálam is néztek hormonszintet stb. Igazából azért mentem el, mert féltem, hogy valami bajom van. Megmondtam az orvosnak, hogy nem akarunk semmiféle külső segítséget, de ha bajom van, ha valami nincs rendben nálam, akkor azt helyre kell hozni az egészség miatt. Férjem is volt vizsgálaton, rendben van ő is. Vetélés is igazolta, hisz megfogant. Valamiért odafennt nem akarják, ami engem olykor szomorúvá tesz.
De jó hallani ilyet :)
Képzel el, még tudom tettem is ki kérdést, amikor a kisebbem azt mondta, anya baba van a pocidban. Mondtam neki ne hülyéskedj már. De ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy ott van. És tényleg ott volt, csak vetélés lett a vége elég korán :( Hihetetlen , hogy létezik ilyen, hogy megérzik.
Ez épp tavaly januárban volt. Tegnapelőtt megint jött a kisebbem (az elmúlt egy évben egyszer sem), hogy lánybaba van anya a pocidban. Mondtam neki, dehogyis van. De mégis csak mondta, hogy ott van. Olyan rémísztő.
Ma és tegnap már jelzi, hogy megfog jönni, barnásodnak a dolgok (mindig így van) tehát ha elmúlik is muszáj lesz vennem tesztet, mert nem fog hagyni nyugodni a dolog. Kétszer nem hinném, hogy bejön a kis látnokomnak, de mégis olyan rémísztő, főleg, hogy nem happy end volt az előző vége.
Köszönöm! De nincs gond. Már végigjártuk. Majd amikor teherbe estem , mondta is a doki, hogy látja, ez mutatja, hogy se a férjemmel se velem nincs gond, teherbe tudok esni. Csak nehezen. Már nem igen tudnék hova menni.
Nyilvánaló betegségre szednék gyógyszert, csak ilyen peteéréssegítő és stb. dolgot nem szednék, még ha szükség is lenne rá. Tényleg én is látok beteg 3-dik babát, persze beteg első babát is. De ha tényleg valami gond lenne, akkor azt mondanám, hogy erőltettük, így csak a jóistenre van bízva, mikor ad nekünk egy újabb esélyt. Csak olyan szomorú vagyok minden hónap végén. De mondhatjuk, hogy már megszokhattam volna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!