Hogyan lehetek abban biztos hogy mikor van peteérésem? Okt 3án jött meg utoljára,33 napra. A kalkulátor okt 22 dobta ki a legjobb lehetőséget a babára, vagyis (19-től-23ig). Viszont nem mindíg 33 napra jön meg, szeptben 25 napra jött meg.
Figyelt kérdés
A hőmérőzés az oké, de mi reggel együtt járunk dolgozni fél6kor, sajnos nincs idő sexre. Este ugyanúgy hatásos lehet a sex? Lehet butákat kérdezek.2013. okt. 23. 14:15
1/41 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradt hogy voltunk együtt a árommal 18 és 19-én hátha épp jókor! Szerintetek? Most érzek görcsöket,furcsa érzésem van. Lehet csak bebeszélem magamnak.
2013. okt. 23. 14:20
2/41 anonim válasza:
Akkor izguljunk egyutt:) nekem is okt3-an volt utoljara, es 13-16-18 voltunk egyutt. Nekem 30. Korul kene nemjonni;)))
3/41 A kérdező kommentje:
Elvileg nekem nov 4 én kelleme nem megjönni, ha megint 33 napos a ciklus. Kitudja? :-/ Te érzel vmit?
2013. okt. 23. 14:55
6/41 A kérdező kommentje:
Semmi, vagyis nekem barnázás nincs. Viszont 3 napja kb. görcsölök és feszül lent. Hm?
2013. okt. 25. 18:50
7/41 anonim válasza:
Szoritok neked nagyon!!!
Ugylatszik az en szervezetem egy hettel elobbre hozta a mensit;(
Buktam ezt a honapot:(
Szoritok!!
Irj majd hogy mi van!!!
8/41 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, írok majd!
2013. okt. 25. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!