Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan lehetek abban biztos...

Hogyan lehetek abban biztos hogy mikor van peteérésem? Okt 3án jött meg utoljára,33 napra. A kalkulátor okt 22 dobta ki a legjobb lehetőséget a babára, vagyis (19-től-23ig). Viszont nem mindíg 33 napra jön meg, szeptben 25 napra jött meg.

Figyelt kérdés
A hőmérőzés az oké, de mi reggel együtt járunk dolgozni fél6kor, sajnos nincs idő sexre. Este ugyanúgy hatásos lehet a sex? Lehet butákat kérdezek.
2013. okt. 23. 14:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Es hetfo van, teszteltel???
2013. nov. 11. 07:24
 32/41 A kérdező kommentje:
Tegnap délután megjött.....:( érezte a vesztét, tudta hogy ma akartam tesztelni és dokihoz menni. :( :)
2013. nov. 11. 10:52
 33/41 anonim ***** válasza:

Sajnalom. De ne keseredj el! Uj honap uj lehetoseg!

Tudom ajanlani a rossmannban kaphato luhosito kapszulat. Kicsit draga de a spermak a lugos kornyezetet kevdvelik!

Nem tudom mar mi a neve, de szerintem barmi hasonlo jo lehet. Artano nem fog!!!!:)))

Sok sok sikert kivanok neked ;)

2013. nov. 11. 13:16
 34/41 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen neked, nem keseredtem el, inkabb csalodott vagyok.

A hetebn elmegyek a dokihoz, hatha tud vmit mondani ill. segíteni.

2013. nov. 11. 13:32
 35/41 anonim ***** válasza:
;)biztos tud!kitartas!!;)
2013. nov. 12. 14:49
 36/41 A kérdező kommentje:

Szia, ma voltam az orvosnal. Kaptam bogyokat. clostibegyt es duphaston. Ismered esetleg őket? Tapasztalat?

Nem tudod hol tudom megnézni a hormon eredményemet? A verveteli papiron sajnos nincs referencia érték..?!

2013. nov. 13. 16:42
 37/41 anonim ***** válasza:

Clostyt szedtem mensi 5-9napjaig napi 2szemet ja jol emlekszem, vag3-at mar nem tudom. Dezt orvosa valogatja hogy hogy szedd. A masik us gyogyszer vagy az szuri? Ismeros a neve...

Nekem ciklus ban a bogyot igy kellett szedni ahogy irtam aztan 12nap uh hogy van e peteeres ha voltakkor este szuri(tuszo repeszto Pregnyl talan, meg volt masik ami nevetelfelejtettem) 13nap pihi 14nap inszeminacio.

Melyik hormonokra csinaltak szurest neked?

2013. nov. 14. 07:05
 38/41 A kérdező kommentje:

Szia, a clostyt mától kell szednem nap 2 szemet hétfőig, jövő hét pénteken 22-én ultrahangra kell mennem van e peteérés! Imádkozom, hogy legyen.

Aztán a 15 dik naptol pedig kell ezt s Dephustont szedni a 24 ik napig. De az elso nap ahogy szedni fogom tehat a 15 dik napon, akkor megfog jönni, azt mondta a doki. De most ezt nwm teljesen értem.

Most a ciklusomat akarja vegulis beállítani? De akkor ez a hónap is elveszik? Kicsit össze zavarodtam. Vmi mellékhatasod volt a closty szedésekor?

2013. nov. 14. 13:57
 39/41 A kérdező kommentje:

Hormonok: Tsh 1,25

LH 7,9

FSH 5,0

Prolaktin 261

Ösztrogén 23

Progeszteron 0,6

Tesztoszteron 0, 73

DHEA sulfat 3496

Androstendion 681

Sexualhormon 46

Anti müller hormon AMH 13, 88

Androgen index 5,51

2013. nov. 14. 14:02
 40/41 anonim ***** válasza:

Figy fenn vagy facebookon? Ezer adat van a papiromon lefotoznam es elkuldenem. Meg ott egyszerubb nekem beszelgetni mint itt..

Persze ha neked nem gond!

Szivesen segitek amiben tudok mert minden szaron atmentem en is hogy gyerekem lehessen!!!

2013. nov. 14. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!