Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi idő után segít a 3-as...

Mennyi idő után segít a 3-as kezelés? PCOS

Figyelt kérdés
Fél éve nem menstruáltam, vékony vagyok. 170 g ch diétát irt elő az endokrinológus meg napi fél óra mozgást meg napi 3x500 mg Meforalt. Mennyi idő után segít a kezelés?

2014. jan. 21. 14:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És muszáj pont annyi ch-t enni amennyit az orvos mondott? Mindenképp számolni kell?
2014. jan. 22. 08:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, számolni kell, es tartani a lassú-gyors szénhidrát aranyat (es az egyes étkezésekre megengedett ch mennyiséget is).

A gyógyszer sajnos nem csodaszer (bar az lenne), diéta es mozgás nélkül megette a fene az egeszet.

En voltam egy endokrinologusnal a mostani dokim elott, azt mondta csak próbáljak egészségesen enni, kerüljenek a cukrot-lisztet es jo lesz a gyógyszer mellett. Mire eljutottam másik orvoshoz, mar egy jóféle hipoglikemiam is lett...

Plusz meg több idő kellett, mire a kezelés hatott es babank lett

2014. jan. 22. 11:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Mennyi 3-as kezelést után lett baba? És a magas prolaktin szinten is segít a 3-as kezelés?
2014. jan. 22. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:

a prolaktinra kell gyógyszer de az pár hét után helyre is jön hacsak nem nagyon magas. PCOS mellékhatása lehet, nekem is volt de már nem kell gyógyszer és nem emelkedett vissza.

Számolni a ch-t sajnos muszáj én 2 évig nem számoltam csak a gyógyszert szedtem és nem ettem cukrot fehérlisztet, ez annyira volt elég hogy az inzulinom már jó, (sosem volt igazán magas) de a 60 perces cukrom túl alacsony még mindig igy nincs tüszörepedésem még.:( Én 2 hete számolom a ch-t és tornázok, nagyon remélem hogy 2-3 hónap után ez a ksi eltérés helyre jön és sikerül a baba spontán.

2014. febr. 9. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!