Szerintetek terhesség?

Figyelt kérdés

"1éve elvetéltem, azóta sem sikerül teherbe esnem: De viszont Dec 5 volt utójára mens: tüneteim, a következök:Hányinger szinte minden nap)höemelkedésem van némikkor,mellbimbó barnul-és körűlöte pattog ki, kicsit nagyobbak letek a melleim is.

Szedtem már Clostibegyt tabletát 3 hónapja , azzal sem sikerült.

nem védekeztünk 1 szer sem, mert babát szeretnénk.

Csináltam terhességi tesztet 5 db . Ebből 4 db pozitiv teszt ezeket mind délelőtt és este csináltam, de a 2 csk az halvány nem olyan erős mind az első. és 1 reggeli teszt negatív lett. pont a regeli. Voltam orvosnál és az azt monta hogy nem lát terhességet. a papíromra ezeket írta: 15 mm méhnyálkahártya, ez volt irval a papíromra . azt is monta a dokim h lehet h csak 2-3 hetes terhess lehetek. lehet azért nem láta ? folyásom van ez mitől van :? 1 éve nem sikerül teherbe essnem . mit gondoltok?

2014. jan. 17. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
15 mm-es nyálkahártyával simán lehetsz terhes. Szerintem összejött a baba.
2014. jan. 17. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
A vastag nyálkahártya azt is jelezheti hogy megjön a mens??
2014. jan. 17. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ma voltam dokinál mert tegnap pozit teszteltem.

Most 4-5 hetes terhes vagyok és 15mm a méhnyálkahártyám.

Szerintem terhes vagy.

Állnegatív lehet a teszt.

Holnap tesztelj megint szerintem.

2014. jan. 17. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Énis voltam dokinál de aztmondta hogy nem lát terhességet de lehetek terhes de 5 hét alatt nem látja ultrahangon
2014. jan. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!