Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » ! Lenne egy kérdésem. Most...

Moncsicsi83 kérdése:

! Lenne egy kérdésem. Most pénteken kellet volna mennem hormonszint vizsgálatre. Pénteken volt a 4, napom. Csak hétfőn tudok menni. Ez baj lehet? Válaszokat előre is . Moncsicsi

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég nagy csúszás. Nem ok nélkül van megadva melyik napon kell menni.
2014. jan. 17. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, az keso, 3-5. Napig kell elvegezni.
2014. jan. 17. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen elég késő, bár ha profi dokid van abból is foja látni a dolgokat valszeg, de nem az igazi.
2014. jan. 17. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem az orvos profisagan mulik, a kesobbi vervetel a ciklus mas idoszakanak funkcionalitasat mutatja, egy fsh-lh arany nem ertelmezheto az 5. Napon.
2014. jan. 17. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt lekésted!!!Ha elmész hétfőn nem fogja a dokid hitelesnek venni.2-5. napig lehet menni.Ha pénteken 4. nap az hétfőn 7. nap az nagyon sok.
2014. jan. 18. 13:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek a válaszokat. Beszélttem a dokival ugy hogy februárba sem lesz nekem késő a hormon vizsgálat:) Szoritsatok,hogy minden oké legyen:)
2014. jan. 25. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek a válaszokat. De szóltak hogy nem késő nekem a februári hormon vizsgálat. Erre mostmár jobban odafigyelek. Szoritsatok,hogy minden oké legyen. :)
2014. jan. 25. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne parázz!!Minden rendben lesz!Csak pozitívan!Utolsó voltam!!:-)
2014. jan. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!