Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 csíkot mutat a terhességi...

2 csíkot mutat a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

" éve elvetélten spontán , szedtem már clostibegyt tebletát is 2 honapja attólsem sikerül a babó, most késik 9 napot a maival együtt, vannak roszuléteim,Pl fáradság-lustaság -mellfájdalom -reggeli rosszul lét ..

Tegnap csináltam terhességi teszted és az első csík ki jött útána a 2 halványan. ma is csináltam de az is ugyan olyan mind a tegnapi. 3-4 honapja be ált a menszeszem . vetélés után időben meg jött valamikor késet 1-2 napot , de az nem lényeg . sztem, szerintetek most mi lehet? a msáodik nagyon halvány

2014. jan. 14. 13:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

kb 1 orája csináltam a tesztet

itt a kép linke:

[link]

2014. jan. 14. 18:04
 12/22 anonim ***** válasza:
ez egy szep pozitiv teszt, megnyugtataskepp esetleg menj el dokihoz
2014. jan. 14. 18:28
 13/22 anonim ***** válasza:
ez egy tok egyertelmu pozitiv teszt!
2014. jan. 14. 18:43
 14/22 A kérdező kommentje:

Az elsö terhességem elvetéltem a 6. héten. nagyon félek ha most terhes vagyok eztis elvetélem.

mit tanácsolnátok van valami terhességmegtartó gyogyszer vagy valami más?

2014. jan. 14. 18:46
 15/22 anonim ***** válasza:
minel hamarabb menj orvoshoz, ha kell orvossag o majd ad. Kulonben sok pihenes, semmi emelgetes. nem tesz jot ha sokat nyujtozol vagy guggolsz, ezeket ha lehet inkabb keruld.
2014. jan. 14. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen, ez szép pozitív, és van progeszteronpótló gyógyszer, ha szükség lenne rá :)gratulálok!!
2014. jan. 14. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ez egy gönyörű pozitív teszt! Jó helyen van a 2. csík, és szép rózsaszín, ahogy lennie kell! :-)

Menj be akár a nőgyógy ügyeletre, és kérj progi pótlást az előző vetélésre hivatkozva! Utrogestan a neve, egyébként a háziorvos is felírhatja! H... velygolyó, nekem napi2*2-t kellett használnom! 1500Ft 30 db kb.

2014. jan. 14. 21:45
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönőm a válaszotokat: Tegnap csináltam a terhességi tesztet azon jól látszik-a 2 csík.

De viszont ma Reggel csináltam egyet és az negatiiiivv..

Most mi a gond ?

Hétfö ota csinálom a tesztelést :Hétfön 1 csík de viuszont ott van a 2 csik is halványak.Kedden is csináltam ugy színtén 2 csík halvány . (Kedd este csínáltam azt a tesztet. amit be linkeltem nektek.(Nézétek meg azzon látszik h Pizitiv!

Ma reggel csináltam azon nem is látszik a 2 csík akkor most mi a baj ? Inkább rengelente szokta ki mutatni. sztem

Mit montok erre ?

2014. jan. 15. 08:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha más márkájú teszttel lett negatív, az előfordulhat. Nem minden teszt ugyanolyan érzékeny. Szerintem terhes vagy, nyugi. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy olyan tesztet, ami pozitív lett és csináld meg holnap reggel, csak hogy megnyugodj.
2014. jan. 15. 10:55
 20/22 A kérdező kommentje:
ugyanazzal a tesztel csináltam
2014. jan. 15. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!