2 csíkot mutat a terhességi teszt?
" éve elvetélten spontán , szedtem már clostibegyt tebletát is 2 honapja attólsem sikerül a babó, most késik 9 napot a maival együtt, vannak roszuléteim,Pl fáradság-lustaság -mellfájdalom -reggeli rosszul lét ..
Tegnap csináltam terhességi teszted és az első csík ki jött útána a 2 halványan. ma is csináltam de az is ugyan olyan mind a tegnapi. 3-4 honapja be ált a menszeszem . vetélés után időben meg jött valamikor késet 1-2 napot , de az nem lényeg . sztem, szerintetek most mi lehet? a msáodik nagyon halvány
Az elsö terhességem elvetéltem a 6. héten. nagyon félek ha most terhes vagyok eztis elvetélem.
mit tanácsolnátok van valami terhességmegtartó gyogyszer vagy valami más?
Gratulálok, ez egy gönyörű pozitív teszt! Jó helyen van a 2. csík, és szép rózsaszín, ahogy lennie kell! :-)
Menj be akár a nőgyógy ügyeletre, és kérj progi pótlást az előző vetélésre hivatkozva! Utrogestan a neve, egyébként a háziorvos is felírhatja! H... velygolyó, nekem napi2*2-t kellett használnom! 1500Ft 30 db kb.
Köszönőm a válaszotokat: Tegnap csináltam a terhességi tesztet azon jól látszik-a 2 csík.
De viszont ma Reggel csináltam egyet és az negatiiiivv..
Most mi a gond ?
Hétfö ota csinálom a tesztelést :Hétfön 1 csík de viuszont ott van a 2 csik is halványak.Kedden is csináltam ugy színtén 2 csík halvány . (Kedd este csínáltam azt a tesztet. amit be linkeltem nektek.(Nézétek meg azzon látszik h Pizitiv!
Ma reggel csináltam azon nem is látszik a 2 csík akkor most mi a baj ? Inkább rengelente szokta ki mutatni. sztem
Mit montok erre ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!