Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 csíkot mutat a terhességi...

2 csíkot mutat a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

" éve elvetélten spontán , szedtem már clostibegyt tebletát is 2 honapja attólsem sikerül a babó, most késik 9 napot a maival együtt, vannak roszuléteim,Pl fáradság-lustaság -mellfájdalom -reggeli rosszul lét ..

Tegnap csináltam terhességi teszted és az első csík ki jött útána a 2 halványan. ma is csináltam de az is ugyan olyan mind a tegnapi. 3-4 honapja be ált a menszeszem . vetélés után időben meg jött valamikor késet 1-2 napot , de az nem lényeg . sztem, szerintetek most mi lehet? a msáodik nagyon halvány

2014. jan. 14. 13:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Az enyém alig látszott, a férjem azt mondta, hogy szerinte negatív, ennek ellenére 2 éves a lányunk. 3-4 nap múlva ismételd meg, egy héten belül pedig keresd fel a dokid a korábbi vetélés miatt. Drukkolok! :)
2014. jan. 14. 13:45
 2/22 A kérdező kommentje:
Az enyém is alig látszik, háttt nem tudom h most negetív vagy esetleg pozítiv. Sztetek?
2014. jan. 14. 13:57
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha kettő van, pozitív. Mindegy, hogy milyen erős.
2014. jan. 14. 13:58
 4/22 A kérdező kommentje:

De nagyon halvány, szerintetek mi lehet? nem mutatja ki más pl a 2 csíkot? Ciszta vagy horrmon vagy nem tom szerintetek?

Mi több mind 1 éve szeretnénk babát miota elvetéltem 1 éve kb. azota nem is védekeztünk egyszersem!

2014. jan. 14. 14:01
 5/22 anonim ***** válasza:
De, most mit szeretnél hallani? Ciszta is okozhat ritkán pozitív tesztet, de sokkal ritkábban, mint maga a terhesség. Nem fogunk a méhedbe látni, írtam, hogy az enyém is nagyon halvány volt, terhesség volt. Majd erősödik pár nap múlva.
2014. jan. 14. 14:03
 6/22 A kérdező kommentje:
köszönőm válaszotokat...ha valaki tud még valamit várom válaszotókatt
2014. jan. 14. 14:05
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor pozitív, 2 nap múlva ismételd meg, mert akkor duplázódik a hcg :)
2014. jan. 14. 14:19
 8/22 anonim ***** válasza:
Esetleg kép?
2014. jan. 14. 14:19
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok fel tenni képet sajnos :(((
2014. jan. 14. 15:12
 10/22 A kérdező kommentje:
Hogyan tudok képet feltölteni ide?
2014. jan. 14. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!