Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A menstruáciom rendszertelen...

Mona123 kérdése:

A menstruáciom rendszertelen van amikor ki marad. A cicim fáj és hányingerem van a derekam is fáj. Kisbaba lehet vagy valami más?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Baba is lehet, vagy valami más is.

Orvos mit mondott a problémádra?

2014. jan. 12. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztél, akkor lehet baba, de a tünetek megfelelnek pl. a premenstruációs szindrómának is. Csinálj tesztet! A rendszertelen menstruációt pedig vizsgáltasd ki.
2014. jan. 12. 17:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem tudtam menni dokihoz.... holnap csinálok tesztet..... de egy éve azt mondta nekem a dokim hogy igy is lehet babám hiába nem menstruálok minden hónapban rendszeresen
2014. jan. 12. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, de akkor nagyon rossz választás volt ez a doki, mert abszolut nem normális dolog a rendszertelen menses, valami oka van, valami hiba van, amit ki kell deríteni, mert az ilyen hibák miatt nem esik sok sok nő teherbe. Van akinek sikerül és szerencsés, de ők kevesebben vannak.

Elsőként keress egy normális orvost, aki foglalkozik a problémáddal. persze lehet baba is, de megmondani így nem lehet. Lehet meg fog jönni.

2014. jan. 12. 18:02
 5/10 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta nekem hogy enyhe hormon zavarom van de ettöl függetlenül teherbe eshetek.... Szerintetek?
2014. jan. 12. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Endokrinológust keress fel.Nekem is hormonzavarom van és nekünk sokkal nehezebb a dolgunk,mivel a hormonzavarnál nem lehet tudni mikor van peteérés és egyáltalán van e,mert nem mindég van.6 hónapig tartott mire kivizsgáltattam magam,mert szeretnénk babát,valamejest sikerült helyrehozni a menstruációm,de sajnos nagyon becsapós a szervezetem,detto olyan tüneteket ad,mint aki terhes(amikor késik)szóval hányinger,derékfájás,vas íz a szájban,mellbimbó érzékenység.Én a tesztekben nem bízom,ezért mikor késik várok két hetet kb és megyek vérvételre.Az endokrinológus mondta nekem,hogy akiknek rendszertelen a menstruációjuk,azoknak sokkal több tünetek utalnak terhességre,viszont ez nem mindenkinél van.Nincs két egyforma nő a világon akinek egyformák a tünetei...szerintem irány a doki.
2014. jan. 12. 19:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válszt.... de én még igy soha nem voltam...nekem most elöször vannak ilyen tüneteim....
2014. jan. 12. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Szurkolok(előző vagyok)tapasztalatból írom,ne éld bele magad,mert az sokkal roszabb...nekem is most sokkal,de sokkal mások a tüneteim és mégis becsapott a szervezetem,de ez nem azt jelenti,h biztos nálad is így van...
2014. jan. 12. 19:58
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. jan. 12. 20:02
 10/10 anonim válasza:
Az én menstruációm is elég rendszertelen volt, kb 80 naponta jött meg. Nagyon szerettünk volna már a férjemmel kisbabát, próbáltuk helyrehozni dokival a dolgot, nem ment. Szinte mindig mielôtt megjött hasonló tüneteket produkáltam, de persze nem voltam várandós. Egy év után amikor úgy döntöttem nem foglalkozom a dologgal, nem görcsölök rajta 36 napos lett. Aztán amikor késett és rájöttem, h terhes vagyok annyi tünetem volt, h borzasztóan megnôtt az étvágyam.
2014. jan. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!