Lombikos anyukák a gyógyszeres költségekről szeretnék érdeklődni tőletek, illetve hogy hanyadik próbálkozás után jött össze?
Nem maga a kezelés költsége érdekel azzal tisztában vagyok, hanem inkább a gyógyszeres kezelések illetve egyéb más költségekre. Nagyon szeretnék már babát, de sajnos rengeteg próba után se esek teherbe. Így szóba került ez a lehetőség is. Kérlek aki átesett már rajta, ossza meg velem a tudnivalókat. Én teljesen kezdő vagyok, egyenlőre csak olvastam róla.
Előre is köszönöm nektek.
Szép napot.
Sok endokrinológusnál jártam már, de általában mind vissza küldött nőgyógyászhoz, vagy diabetológushoz azért, hogy fogyjak le mert ameddig nem fogyok fél év alatt 80kg-t addig, sajnos nem tud velem mit kezdeni, ha sikerült menjek vissza.
A nőgyógyász meg azt mondta, hogy a pcos-val nincs mit tenni, ha majd gyerek kell menjek vissza be ad nekem egy szurit, és viszont látásra. A háziorvosom meg mikor mind ezt elmondtam neki, röhögve közölte a kollégák sem tudnak mindent. Nos ezek a környékbeli orvosok, és a hozzáállásuk. Valakinek egy világmegváltó ötlete? Vagy egy orvos neve akit ismertek?
Nekem a meddőségi klinikán mondták azt először, hogy fogyjak pár kilót, aztán menjek vissza. Vért izzadtam hogy sikerüljön. Tipikus IR és pajzsmirigy alulműködéses tünet, hogy az ember nagyon nehezen tud fogyni.
Ezután jutottam el a mens mentisbe. (magán endokrinológus).
Megkaptam a gyógyszereimet, és a maradék fölösleg szinte leugrott rólam.
Szerintem neked is ott lenne a helyed. :-)
Ők nem hajtanak el azzal, hogy fogyj le.
Sziasztok.
Friss hírek március 6ra megyek mens mentisbe remélem olyan jó mint amit írnak és mondanak róla, egy kérdés, kocsival hol tudok ott parkolni? Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha szerencsés vagy, előtte is le tudsz parkolni, de lehet hogy tenni kell pár kört az épület körül, mire találsz parkolóhelyet. Mi mindig bemegyünk abba a kis utcába, amiről a főbejárat nyílik. Ingyenes a parkolás.
Ki lesz az orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!