Lombikos anyukák a gyógyszeres költségekről szeretnék érdeklődni tőletek, illetve hogy hanyadik próbálkozás után jött össze?
Nem maga a kezelés költsége érdekel azzal tisztában vagyok, hanem inkább a gyógyszeres kezelések illetve egyéb más költségekre. Nagyon szeretnék már babát, de sajnos rengeteg próba után se esek teherbe. Így szóba került ez a lehetőség is. Kérlek aki átesett már rajta, ossza meg velem a tudnivalókat. Én teljesen kezdő vagyok, egyenlőre csak olvastam róla.
Előre is köszönöm nektek.
Szép napot.
Maga a kezeles, bar nem tudom, mit ertesz rajta pontosan, ingyenes.
Az injekciokat kell fizetni, ez attol fugg, hogyan reagalsz ra, de a par tizezernel azert tobb, olyan 150 ezer korul van alapbol.
Szia!
Ha inszemmel kezdesz és nem adsz a doki zsebébe + pénzt, akkor tényleg 10-20 EFt-ból letudod/alkalom. Kőtelezöen 6 inszem után mehettek lombikra, de ha találnak vmi problémát ezt lerövidíthetik.
A lombik tényleg egyénre szabott. Kinek milyen a ciklusa, mennyire kell stimulálni stb. 5 db TB támogatott, de a gyógyszerek/injekciók így is néha húzosak. kb.: 300.000 Ft al induljatok neki, mert lesznek úgy mond rejtett ktg. pl.:utazás, csak neked kell menni a párodnak nem. Ha beindul a dolog akkor van olyan, h 2 naponta ott kell legyél. Ez mind állami kórházra értendő, ha magánba mentek , akkor a vérvételes papír mellé kaphatsz egy csekket is.
amig nincs kezelve a PCOS add ig a lombik sme sikerülne. Elöször rendbe kell hozni a hormonokat. A PCOS-ok kb 95%-a spontán babás lesz amikor rendezödnek a hormonok. Elöször is egy jó endokrinolóógus kéne neked, legjobb lenne a mensmentis intézetbe menned. Olvass utána utána a PCOS-nak sajnos sokan vagyunk vele.
Az meg nem iagz hogy nem mehet 200e fölé egyik ismerösömnek kimerülö peptefészek miatt miatt majdnem 1 milló volt a stimulációja amire sikerült peteérsét produkálni. de ez a ritkább.
Szia!
Ha PCOS vagy, akkor sajnos nem segít a lombik. :-(
Nekem cisztáim nem voltak, de az alapbetegsége, az inzulin rezisztencia igen. Nekem el sem indították a stimut, amíg az inzulinom nem volt rendben. Amíg nem tudtam a betegségemről, volt lombikom, de hiába, nem sikerült. Az IR nem csak a peteérést gátolja, hanem rontja a petesejtek minőségét is, így rosszabb a megtermékenyülési arány, és még a beágyazódást is megakadályozza, vagy vetélést okozhat. Egy jó endokrinológus kellene neked, aki rendesen kivizsgál és kezel, ha más gond nincs, akár meg is úszhatjátok a lombikot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!