Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Reális a félelmem vagy hipocho...

Reális a félelmem vagy hipochonder vagyok? Endometriózis?

Figyelt kérdés
Utána olvastam az endometriózisnak és sajnos rengeteg tünet egyezik. 8 éve nem sikerül teherbe esnem, mensi előtt 2-3 nappal már görcsölni szoktam, mensi alatt iszonyatos görcsök gyötörnek és mindig hasmenésem van abban az időben. Szerintetek beképzelem, vagy tényleg lehet , hogy endometriózisom van?

2013. dec. 17. 11:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Állami doki!
2014. febr. 19. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem felelőtlenség lombikba kezdeni valakinék, akinél ott a gyanú az endometriózisra...amiket írtál elég erősen súgalják...Minek terheli a szervezeted nem tudom felfogni.

Tudom ajánlani Dr Fülöp Istvánt vagy Dr Bokor Attilát endometriózis kivizsgálás ügyben...

Én a helyben nem állnék neki egy újabb lombiknak felesleges...ha majd minden a helyérekerül, akkor igen...akár lombik nélkül is teherbe eshetsz!

Nagyon drukkolok!

2014. febr. 19. 10:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom az általad ajánlott orvosokat!
2014. febr. 19. 10:41
 14/14 anonim ***** válasza:

OK. Ők sosem állnának neki lombiknak, ha ilyen gyanú van.

az az igazság, hogy sokszor a dokinak nem is érdeke, hoyg jól kivizsgáljanak...néha még az IR-t sem vizsgálják, holott az egyértelmű akadály...

2014. febr. 19. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!