Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostylbegyt kúra kinek volt...

Clostylbegyt kúra kinek volt sikeres?

Figyelt kérdés
Mar egy éve próbalkozunk de nem akar jonnia baba.Az elso closty kurán vagyok túl de nem érzem,hogy terhes lennék.A peteéréstol eltelt mar 12 nap.Nagyon el vagyok keseredve :-( Egy kis pozit´v példákra lenne szukségem

2013. dec. 12. 09:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem csak napi 1 szemet kell szednem, így egy doboz 2 hónapra elég
2013. dec. 16. 07:32
 12/17 uncsila ***** válasza:

Sziasztok

Nálam teljesen ugyan ez a helyzet .Az első closty kúra és ma vagyok a 12 napon peteérés után.Nálam inszemináció volt ovulációkor de én se érzek semmit .Sőt én ma már egy 10-es érzékenységű tesztet is csináltam kiváncsiságból.

Teljesen átérzem a helyzetet !

2013. dec. 16. 15:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is ma csináltam tesztet és hat persze nagativ lett:-(((( Mar nagyon elvagyok keseredve es jonnek az unnepek is,nagyon jo lesz...
2013. dec. 17. 08:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező ne keseredj el!

Tudom milyen rossz érzés!Nekem a fiam a 20 hónap után sikerült,hidd el nem szabad feladni!Most küzdünk a tesóért.

2013. dec. 18. 10:02
 15/17 anonim válasza:

Kedves kérdező, tudom, hogy közhely, de ne keseregj és ne várd görcsösen a babát. Mi 2 évig próbálkoztunk, utána az első closti kúra sikeres lett. Nekem naponta kettőt kellett szednem, egyet reggel, egyet este, 5 napon át. Most a második babámmal vagyok terhes, szintén első closti szedése után lettem terhes. Most kisebb volt az adag, napi egyet kellett szednem 5 napig.

Minden jót kívánok Neked és sok görcsmentes próbálkozást!

2013. dec. 28. 08:55
 16/17 A kérdező kommentje:

1 honap eltelt ... valtottam orvost es kiderult,hogy pcos vagyok.Februar 6. megyek atjarhatosagira.Majd megirom hogy mi volt.

Koszonom a kommenteket

2014. jan. 13. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:

én is pcos vagyok, ez a harmadik closty kúrám, de ebben a hónapban már emelt adagot ettem(2x1-et) ÉS végre lett egy 20 mm-es tüszőm és 12-es nyálkahártyám :) szóval kedves kérdező, bízni kell :)

M

2014. jan. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!