Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Bp-i Kaáliban az ET után nem...

Bp-i Kaáliban az ET után nem is kell visszamenni? Jól értelmeztem a tájékoztatót?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy beavatkozás után, ha kérik, tájékoztassuk őket a fennálló terhességről.

Nem azzal végződik egy eljárás, hogy megállapítják ezt?

Ők elvégzik, aztán kalap-kabát?

2013. dec. 11. 23:23
 1/2 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Visszamenni nem kell, de lehet. :-) Az első terhesultrahang még benne van a lombik árában, ha odamész megcsináltatni, de nem köteleznek rá, mehetsz a saját nődokidhoz is. :-)

Én oda mentem HCG vérvételre, hogy biztos legyen az eredmény. És ha bármi gond van, feltétlenül fel kell hívni a dokidat.

2013. dec. 12. 06:13
 2/2 anonim ***** válasza:
én felhívtam a dokit, mikor magas lett a hcg-m (nem ott vetetem le), behívott uh-ra kb. 2 héttel későbbre, akkor bocsátott el
2013. dec. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!