Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért késik? Lehet baba a...

Miért késik? Lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok. 2 hónapja élünk nemi életet a barátommal, és mindig gondosan odafigyelünk a védekezésre. Óvszert használtunk eddig, és ő duplán odafigyelt, amikor érezte, hogy elmegy..."azonnal kihúzta belőlem. " Múlt hónapban késett négy napot a mensim, ötödikén jött meg. Anyu szerint azért késett, mert ideges voltam, hogy késik ... Most pedig december 11 van, és még mindig nem jött meg. Ugyanúgy figyeltünk a védekezésre, azonban egyszer kiszakadt a gumi, de azonnal észre is vettük, és abbahagytuk, mielőtt elment volna. Igaz a furcsa az egészben, hogy másnapra a bugyimban megtalaltám a kiszakadt óvszer darabját... De egyébként nem élvezett belém, mégis 6 napja késik. Enyhe hányingerem van, semmi durva. Hasi görcseim vannak, és 2 napja volt egy erős fehérfolyásom. És... hasigörcsök mellett néha szúró fájdalmat érzek az alhasamnál. Eléggé kétségbe vagyok esve. Ma szeretnék venni tesztet, de gondolom megértitek, hogy 17 évesen nem akarok anya lenni. Főleg úgy, hogy tényleg mindig odafigyeltünk!

2013. dec. 11. 07:48
 1/6 A kérdező kommentje:
És a barátom szerint lehetetlen, hogy baba legyen a dologban, hiszen nem élvezett belém, de ő is nagyon várja már, hogy megjöjjön. Állítása szerint, azért, hogy megnyugodjak!
2013. dec. 11. 07:51
 2/6 A kérdező kommentje:
És még annyit hozzátennék, ma reggel hasmenésem is volt.
2013. dec. 11. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Az előnedvekről hallottál már?
2013. dec. 11. 08:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, hogy hallottam. Pont ezért félek.
2013. dec. 11. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem vegyetek egy tesztet, 1000 ft mindössze, és lehet hogy 2 perc alatt megnyugodhadtok tőle :) (azzal együtt a te korodban 1-2 hét csúszás teljesen normális, akkor is ha addig normális volt, még csak most fog majd beállni)
2013. dec. 11. 10:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megcsináltam a tetszet, negatív lett. :)
2013. dec. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!