Lehet hogy baba van a dologban?
Figyelt kérdés
Jún 13.-an elveteltem:-( 2napja késik,hányinger,szédülés,gyakori pisilés..de a 2tesztem negatív :-/ ma reggel 1-2 csepp barnázás,azóta semmi..nincsenek a szokásos ,,menstruacios előjelek,,2013. okt. 9. 20:14
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy elkezdődött valami, de meggondolta magát. Én május elején vetéltem el. Nekem is volt 2 hónappal ez előtt ilyesmi, de aztán megjött. :(
2/3 anonim válasza:
Szerintem inkább menszesz. Esetleg beágyazódás is lehet, ha későn volt az ovud. De hányinger csak a 6. héttől szokott lenni, gyakori pisilés is lehet menszesz körül. Sajnos ha nagyon szeretnénk terhességet, remekül tudjuk produkálni a tüneteket lelki alapon... Drukkolok, hogy ne jöjjön meg és babás legyél, tudom, milyen nehéz várni...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..Menzeszem még mindig nemjött meg,úgyh nemtudok mást,csak várni.Szeretnénk babát,de nemvagyunk rákattanva,csak simán nem védekezünk.A fura az,h anyukám vette észre,h olyan vagyok mint mikor terhes voltam..a szemeim,a viselkedésem stbb
2013. okt. 10. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!