Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba van a dologban? Vagy ez...

Baba van a dologban? Vagy ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Dec 1-2án volt ovum, es tegnap is, meg ma is gorcsolget a hasam, de csak picit, neha megjon erzes szeru. Lehet beagyazodas jele? Kb ket honapja feladtam az egesz babaprojectet, de most mzszaj volt kerdeznem, mert ilyet nem tapasztaltam meg. Dec 16-17re nem varom.
2013. dec. 9. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hmm lehet nem jóltudom de a a beagyazódàs a megtermekenyüles utàn 12-14 nappal van nem? Akkor lehet kicsit korai,de lehe előbb volt az ovud....azt tudom csak mondani èn nem èreztem semmit pecsètelõ vèrzesem volt,csak nem tudtam hogy mi az....
2013. dec. 9. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
A megtermékenyült petesejt kb 5-7 nap alatt ér le a méhbe, majd elkezdi magát beásni a nyálkahártyába ami kb 7 napig tart. Lehet beágyazódás is amit érzel. Hamarosan kiderül. Megy a drukk! :)
2013. dec. 9. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg nem jott meg, ma estefele kellene, de semmi gorcs, semmi szokasos derekfajas. Ugy izgulok, reggel tesztelek.
2013. dec. 16. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
mi lett?
2013. dec. 17. 08:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Estefele pici rozsaszin cseppek a tisztasagin, ma reggel barnas alvadt darabok pisiles utan. Nem tudom. Meglattam reggel a par csepp barnasat es nem teszteltem. Megjon erzesem nincs, gorcs nincs. Erdemes azert tesztelnem holnap?
2013. dec. 17. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj ma ès holnap reggl is, mert a baba can a dologban es úgy van pecsètelød jobb minnel hamarabb orvoshoz menni. Tünetet ne figyeld, èn pl ugyan úgy görcsöltem, ugyan úgy fajt a mellem ès ugyan úgy hisztis voltam.....
2013. dec. 17. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!