Baba van a dologban? Vagy ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Dec 1-2án volt ovum, es tegnap is, meg ma is gorcsolget a hasam, de csak picit, neha megjon erzes szeru. Lehet beagyazodas jele? Kb ket honapja feladtam az egesz babaprojectet, de most mzszaj volt kerdeznem, mert ilyet nem tapasztaltam meg. Dec 16-17re nem varom.2013. dec. 9. 10:58
1/6 anonim válasza:
Hmm lehet nem jóltudom de a a beagyazódàs a megtermekenyüles utàn 12-14 nappal van nem? Akkor lehet kicsit korai,de lehe előbb volt az ovud....azt tudom csak mondani èn nem èreztem semmit pecsètelõ vèrzesem volt,csak nem tudtam hogy mi az....
2/6 anonim válasza:
A megtermékenyült petesejt kb 5-7 nap alatt ér le a méhbe, majd elkezdi magát beásni a nyálkahártyába ami kb 7 napig tart. Lehet beágyazódás is amit érzel. Hamarosan kiderül. Megy a drukk! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Meg nem jott meg, ma estefele kellene, de semmi gorcs, semmi szokasos derekfajas. Ugy izgulok, reggel tesztelek.
2013. dec. 16. 12:58
5/6 A kérdező kommentje:
Estefele pici rozsaszin cseppek a tisztasagin, ma reggel barnas alvadt darabok pisiles utan. Nem tudom. Meglattam reggel a par csepp barnasat es nem teszteltem. Megjon erzesem nincs, gorcs nincs. Erdemes azert tesztelnem holnap?
2013. dec. 17. 10:01
6/6 anonim válasza:
Szerintem tesztelj ma ès holnap reggl is, mert a baba can a dologban es úgy van pecsètelød jobb minnel hamarabb orvoshoz menni. Tünetet ne figyeld, èn pl ugyan úgy görcsöltem, ugyan úgy fajt a mellem ès ugyan úgy hisztis voltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!