Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

2,5 éve szeretnénk babát, most november közepén voltam laparon (méhtükrözéssel, átjárhatóságival egybekötve), az orvos rendelte. Utána kb. egy hétig véreztem/barnáztam, aztán elmúlt. Kb. 2 hete eszem a méhpempőt, mert csupa jókat olvastam róla, és a héten voltam természetgyógyásznál (igazából más miatt, de ha már ott voltam rákérdeztem, hogy gyerekügyben nem tud-e segíteni. Ő csak akupunktúrát csinált a fülemen.)

Jövő csütörtök-pénteken kéne megjönnie (gyanítom hogy meg fog, mert a lapar miatt várnunk kellett, és szerintem lekéstük a termékeny napokat). Péntek óta barnázok, néha a hasam is görcsöl egy picit. Még soha életemben nem fordult ilyen elő, és nem tudom mitől lehet. felborult volna a hormonháztartásom? Eddig minden hormoneredményem tökéletes volt. A méhpempő okozza? Vagy a műtétnek valami késői utóhatása? Ha valakinek van valami sejtése, azt szívesen fogadom.

2013. dec. 8. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd ezt helyre tenni és áldozatot is képes vagy hozni akkor keresd fel Wolfgang Köbelt. Nagyon jó ezen a téren, pont ez ilyen esetekben tud segíteni ha nyitott vagy. De tényleg csak akkor keresd fel ha megoldást szeretnél és nem pedig tovább panaszkodni.
2014. jan. 9. 12:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolso elotti, kerlek olvass pontosabban , nem mondtam h bunko vagy.Annyit irtam hogy a kerdesem sem provokativ sem bunko nem volt.

Az utolsonak rakeresek erre a valakire.Nem csak panaszkodni akarok,azt hiszem aki tudja mar hany orvosnal voltam es hanyezer (!!!) eurot fizettem mindenfele vizsgalatokert amik semmi eredmenyt nem hoztak, gyogyszerekert es csodaszerekert amik semmit sem ertek az talan megerti ha igy ket es fel ev utan nem vagyok orommel es bizakodassal teli.

2014. jan. 9. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!