Létezhet, hogy egy PCOS-ben szenvedőnek soha nem sikerül a teherbeesés? Ez a félelmem. :S
Figyelt kérdés
Szóval minden betegnek sikerül teherbe esni megfelelő kezeléssel vagy van, akin semmi nem segít és soha nem lesz gyereke?2013. dec. 7. 21:45
11/18 anonim válasza:
És nem mondta a doki,h diétáznod és sportolnod kell? Felejtsd el a napi egy evést,m avval csak rontasz az állapotodon. Nézz utána és kezd el a 3as kezelést mihamarabb.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit csak hogy várjunk 3 hónapot és ha nem változik semmi, akkor küldeni fog endokrinológushoz..
2013. dec. 12. 09:57
13/18 anonim válasza:
Értem,akk én azt tanácsolom,h minél hamarabb válts orvost is,a PCOS nem játék és ott a hónapok is sokat számitanam ám. Ha megfogadod a tanácsomat akkor odafigyelsz mit eszel és főleg,h mikor. Rengeteg infót találsz a neten,nem is kell hozzá doki. Gyógyszert azt semmiképp se szedj orvosi utasitás nélkül.
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi a tanácsot. És a fogamzásgátló sem ajánlott egyáltalán, igaz? Ha ez a doktornő nem endokrinológushoz fog küldeni 2 hónap múlva, hanem fogigátlót akar majd felírni, akkor tuti, hogy nem a megfelelő orvosnál vagyok, igaz?
2013. dec. 12. 18:06
15/18 anonim válasza:
Fogamzáságátlót szoktak irni,ha vkinek még nincs tervben a baba,evvel helyreállitják a hormonokat vmennyire (pl.szőrösödés,pattanások elmúlnak tőle),meg igy peteérést sincs tovább. Endokrinológust is minél előbb ajánlom,m igazából a PCOS az ő szakterületük.
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem szőrösödés, pattanások meg semmi egyéb külső tünet nincs, nem vagyok kövér sem (49 kiló).. köszi:)
2013. dec. 12. 23:22
17/18 A kérdező kommentje:
(és nagyon szúrnak a petefészkeim már közel egy éve, főleg a jobb, az naponta többször is és elég intenzíven, de úgy egy hónapja a bal is elkezdte, az viszont ritkábbban..remélem ez elmúlik.)
2013. dec. 13. 00:11
18/18 anonim válasza:
Szia!Természetesen nem csak PCOS-ban szenvedőknél, de bárkinél előfordulhat, hogy nem sikerül a teherbeesés, még ha semmi problémája sincs.Én inkább azt mondanám, hogy a PCOS ellenére is sikerülhet a fogantatás.Érdemes a gyógynövényeket is fogyasztani, sokat segíthetnek.Van egyik könyvemben egy cikk, amiben egy doktornő írja le a saját esetét, hogy PCOS ellenére hogyan születtek meg a gyermekei gyógyszerek nélkül.Ha esetleg érdekel , akkor szívesen beszkennelem és elküldöm emailben.Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!