Szerintetek ez pozitív?
Most vagyok ET+10napon!!!!
Vagy előfordulhat,hogy a hcg szuri van még bennem?Azt nov.18.-án adtam be?
Megköszönném ha valaki át tenné nekem negatívba:)
20.-ik hozzàszóló.Köszi a képeket:-)
Raktam fel màsikat is ahol szétszedtem,ha megkérlek azt is àttennéd?
Előre is köszi
Amikor pozitív lesz a teszt, azt látni fogod segítség nelkul is.
Nem kell szetszedni, negatívba tenni, meg kell várni, amíg elegendő hcg lesz a vizeletedben.
Sok sikert!
Holnap kell mennem vizelet tesztre!!!
Utolsó válaszoló!
IGAZAD VAN!!!!
DE több évi sikertelen próbálkozás után,az ember minden szalmaszálba BELEKAPASZKODIK!!!!
Soha az életbe nem volt még pozitív tesztem,azért raktam fel,hogy tényleg jól látjuk-e a férjemmel vagy már csak odaképzeljük!!!!
Az vesse rám az első követ aki hasonló helyzetbe nem tenné,meg!!!!
Nem akartalak bántani, csak gondolj bele, hogy te szabad szemmel csak jobban látod, mi itt bárki is képről.
Csak azért írtam, amit írtam, mert az a pozitív teszt, amin látod a két csíkot, mégha halvanyan is.
Amúgy a helyedben vennék egy clear blue digitalis tesztet, mert az szépen kiírja a terhességi heteket is. És a masodik ( és egyben utolsó) terhességemnél vettem, aztán lefényképeztem, és szépen elmentettem az emlékeim közé. Amúgy mindkét terhességemnél eltettem az első tesztet, és még 3 ill. 1 év elteltével is rajtuk van a két csík, de a biztonság kedvéért mindegyikról csinaltam képet is.
Szóval garatulálok, ha terhes vagy, és mindent tegyél el emlekbe.
Lányok, ez bizony pozitív!!!!!!!!!!!!! Csak akkor kövezzetek meg, ha a holnapi vérvétel eredménye nem engem erősít meg! Ezermillió % hogy pozitív!
Nekem volt már nem egy szellemcsíkos tesztem, és ha azon látszik is a csík, az akkor is szürke vagy fehér, de semennyire sem rózsaszínI4 Ez pedig egyértelműen az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kérdező, gratulálok, holnap azt fogják mondani: Ön terhes! :-)))))))))))))))
Bizony! Majd meglátod! Mi is lombikra készülünk; gondolom hogy min mész át. Terhes vagy! :-) Nehéz; de holnapig már féllábon is kibírod! Ott a babaád (babáid) a pocidban! Örülök nagyon!!! Megkérdezhetem hogy hol voltatok? Hányadik ET? POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!!!! Jujj de jó! :-) Merd elhinni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!