Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha fogamzásgátló bevétele...

Ha fogamzásgátló bevétele után meg a hasam lehet baj?

Figyelt kérdés

A parommal tegnap este voltunk együtt, és akkor meg nem vettem be aznap a bogyot mert 7napos szunetbe voltam. ma reggel kelett bevennem. be is vettem fe 11kor, de 11.00kor már víz szerű hasmenesem volt.

vegyek be meg egyet vagy nem lesz baj?

2013. nov. 28. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Vegyél be még egyet, ártani nem árt, a tájékoztatóban is világosan le van írva, hogy a bevételt követő 3-4 órában jelentkező hasmenés esetén pótolni kell.
2013. nov. 28. 11:10
 2/6 Imola Ágnes ***** válasza:
Így van, vegyél be még egyet.
2013. nov. 28. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet baj, vegyél be még egyet mindenképp!
2013. nov. 28. 11:18
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :-)
2013. nov. 28. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, be kell venned még egyet, de előbb várd meg, amíg elmúlik a hasmenésed. 12 órád van, hogy "pótold" így a tablettát. Persze a 12 órát ne várd ki. De az sem segít, ha most beveszed, majd délben ismét rád jön a hasmenés.
2013. nov. 28. 11:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
2013. dec. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!