Nagy az esélye, hogy terhes a barátnőm?
Elkezdte szedni a nőgyógyásza által felírt Jangee típusú fogamzásgátlót, majd 10 nap múlva -gyógyszertáros megerősítése után- elkezdtük az óvszer nélküli szexet és beleejakuáltam. Szombaton állt le a szedésével (IX. 14-én) és ma már hétfőt-keddet írunk (IX. 16-17). A papír szerint általában 2-3 napon jön meg a megvonásos vérzés. Viszont -ugyan csak a papír szerint- a menstruáció, tabletta nélküli napokon is védelmet élvezhetünk a gyógyszer miatt. Nos. Még nem jött meg neki, de mi 16-án, két nappal az utolsó tabi után csináltunk egy menetet és ugyancsak beleélveztem. Mennyi az esélye, hogy terhes?
Következőket még tudni kell róla:
- Ez volt az első levél fogamzásgátló, amit életében szedett.
- Elég össze-vissza jön meg neki a menstruációja, pláne nyáron van rá eset, hogy 2-3 hónapig nem jött meg neki. A nőgyógyász szerint nincs gond, csak a hormonháztartása ügyetlenkedik még, a tabi majd beállítja neki.
Köszönöm a válaszokat!
A fogamzásgátlót a menstri első napján kell beszednim éa onnantól kell elkezdeni számolni 21+7, így tovább.!
Egyébként nem tudjuk hogy terhes! vegytek tesztet.
Ja nem ártana elolvasni a betegtájékoztatót, mielőtt szexeltek!
Amit kellett, betartottátok. Ettől függetlenül lehet probléma, mivel még nem szokott hozzá, nem tudni azt sem, hogy mennyire illenek össze a barátnőd és a gyógyszer (nekem a harmadik vált be). Azt viszont vegye komolyan, hogy a nőgyógyász félrekezeli. A hormonháztartás ügyetlenkedésének megoldása nem a fogamzásgátló! Engem is ezzel etetett 7 évig, aztán kezelésekre volt szükségem, hogy anya lehessek. A ritka menzesz utalhat kezdeti PCOS-re, magas tesztoszterora, stb. menjen el kivizsgálásra endokrinológushoz (ezt nem nőgyógyász kezeli!), hogy ne szúrjon el éveket az életéből, ha erről van szó!
Az utolsoval nagyon egyet ertek.Sztem is jarjatok utanna miert maradozik ki a menzi.
A fogi gatlo eltakarja a tuneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!