Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Először szedem a clostyt,...

Először szedem a clostyt, mikor lesz igy menstruaciom? Egyebkent bem várom. De most majd mihez viszonyítsak, a régi ciklusaimhoz vagy beállítja a gyogyszer 28 naposra?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 14:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én PCOS vagyok. nekem csinált szép peteérést mindkét hónapban de baba nem lett belöle. 31 napra jött meg mindkét hónapban pedig 30-40 nap között szokott lenni inkább a 40 felé. Az elsö gyógyszer mentes hónapban is lett szép pete és megjött 30 napra. Viszont most a 26. napon vagyok és nem érzem hogy megjönne hamarosan igy lehet megint nem volt peteérsem és nem fog megjönni idöben. Egyébként nem az a feladata hogy beállitsa 28 naposra igy nem biztos hogy fog rajta változtatni, ráadásul sokaknak nem is elég stimuláció a closty a peteérshez. Uh-ra majd mindenképp menj félidöben.
2013. nov. 27. 14:21
 2/14 A kérdező kommentje:

Voltam uh-on, a 13 - dik napon, volt is tüsző a napokban reped remélem!. Mennyi az esély , hogy rögtön az első hónapban sikerül a baba?

Lehet telhetetlen vagyok de miért ne sikerülhetne?!

Nekem nem lett diagnosztizalva a pcos, de a hajlam megvan rá. A 15 dik naptól szedek progeszteront. Beágyazódás segítő....( duphaston)

2013. nov. 27. 18:20
 3/14 anonim ***** válasza:
hát esélyt szeritnem senki nem tud mondani. Van akinek sikerül van akinek csak mondjuk a kúra utáni pihenö hónapban sikerül. Mindenfélére van példa.
2013. nov. 27. 18:21
 4/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ovutól számítva 14 nap múlva nem kellene megjönnie, így számolj. :-)Nem tudom mikorra ígérte a dokid az ovulációt, így dátumot nem tudok mondani. :-)

2013. nov. 27. 18:30
 5/14 A kérdező kommentje:

a 13-dik napon látott egy aktuális méretű tüszőt. akkor volt 1,43cm. Azt mondják napi 2mm nő. Tehát elvileg (mivel minimum 2cmesnke kell lennie) akkor 16-án kellett lennie az ovunak.

Jól gondolom?

2013. nov. 28. 18:49
 6/14 A kérdező kommentje:
tehát a 16dik ciklus napon ugy értettem
2013. nov. 28. 18:54
 7/14 Manka68 ***** válasza:

Igen, kb akkor. :-) És tényleg megrepedt? Voltál még utána uh-n, vagy kaptál tüszőrepesztő szurit?

30-ik ciklusnapon kezdhetsz tesztelni. :-)

2013. nov. 29. 08:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem rendeltek vissza. És repesutőt sem kaptam. Azt mondják hogy a " sima" nogyogyaszok nem adnak repesztőt...

Csak a meddőségi központokban.

Tüneteim nemtudim voltak-e, éreztem görcsöt hasfeszülést.

2013. nov. 29. 19:51
 9/14 Manka68 ***** válasza:

A sima nőgyógyászok ilyetén hozzáállása elég elkeserítő. Elkezdenek egy kezelést, és nem követik, hogy mi történik utána. ez olyan, mintha az iskolában a házi feladatot kiadnák, de nem ellenőriznék le, hogy megcsinálta-e a diák. Mert azt nem hiszem, hogy clostit írhat fel, tüszőrepesztőt meg nem. És nyugodtan csinálhatna 1-2 ultrahangot közben. Semmi különleges felszerelés nem kell hozzá, csak egy kis odafigyelés a páciensre.

Bocsi, én a helyedben lecserélném a dokit, ha nem jön össze most a baba.

2013. dec. 1. 14:14
 10/14 A kérdező kommentje:

Rosszul ertettel, a closty abbahagyása után visszarendelt. Akkor latta hogy van tuszo, tehat hatott a closty elvileg. Mondta hogy lehet probalkozni.

De azota nem rendelt vissza! Csak ha esetleg terhes leszek...!

2013. dec. 2. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!