Aki használja a womens creamot azoktól kérdezném ugyan úgy hatásos e ez a hígabb mint a régi sűrűbb krém?
Szia! Igen, ugyanolyan! Én a hígabból már a 3. tubust használom!
Azt mondták; kevesebb glicerynt tettek bele, de már mások is jelezték hogy jobb a sűrűbb (nekem jobb volt kenni; nem folyt össze -vissza). Szóval kend nyugodtan! :-)
Első vagyok. Nekem IR-em van, kevés a progeszteronom, és a hormonszintem egy évvel a fogamzásgátló abbahagyása után is olyan volt; mintha még szedném a gyógyszer.
15 évig szedtem egyébként.
Ettől vagy nem ettől, de most már menstruálok, rendszeres a ciklusom, magától kirepednek a tüszőim, és normális méretű lett a méh nyálkahártyám. Az IR-emet kezelik természetesen gyógyszerrel, + diétázom.
Két éve kínlódunk, én több mint egy éve kenem a krémet. Csak és kizárólag akkor hagyom abba, ha az orvosom mondja. Most készülök az első inszeminációmra.
Nem mernék kockáztatni! Nem tudom hogy ér -e valamit, én hiszem hogy igen. Nagyon drága, az tény. Nagy lehúzás, az is tény. Én akkor sem merném elhagyni, főleg hogy nekem az endokim ajánlotta, és nem tőle veszem. Szóval nem lehet érdekeltsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!