Mi lesz az orvosnál? (Babát szeretnénk)
Figyelt kérdés
A párom és én már lassan több mint egy éve próbálkozunk a babával.Sajnos eddig eredménytelenül.Elhatároztuk,hogy jövő év elején elmegyünk orvoshoz.Mire kell számítanunk?Mármint milyen vizsgálatok elé nézünk?Előre is köszönöm a válaszokat!:)2013. nov. 27. 01:01
1/7 anonim válasza:
Mi ebben a hónapban kezdtük a meddőségi kivizsgálást a SOTE 1-en. Nem kellett beutalót kérni, csak telefonon időpontot kérni. Mi 6 héttel későbbre kaptunk időpontot. Első alkalommal együtt kell menni a férjeddel (élettárssal is lehet). Elsőre ki kell töltenetek egy 6 oldalas papírt amiben a kórelőzményt veszik fel. Utána az orvos odaadja az első beutalókat. A férfinek két spermavizsgálat van egy külsős és egy belsős. A nőnek pedig hormonvizsgálat, ami 4 vérvételből áll. (Mi ezekre a vizsgálatokra várunk most). Ha ezeknek megvan az eredménye akkor kell visszamenni az orvoshoz. Azt, hogy ezután mi történik nem tudom megmondani, mert mi még csak itt tartunk.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. nov. 27. 11:10
3/7 anonim válasza:
Szia!Nekünk is most van 1éve hogy nem jön a baba!Már voltunk dokinál,párom spermái tökéletesek,nekem is volt hormon vizsgálat 3-21 napi!12napon peteérést néztek!Nekem is jó lett minden eredményem,hála isten!De most mivel minden oké,így el kell mennem laparoszkópiára meg nézik hogy átjárható e a petevezetékem!Holnap kell mennem :/
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.És nagyon remélem,hogy minden rendben lesz veled holnap is:) Én már várom kiváncsian,hogy mi lesz nekünk az orvosnál:) Már nagyon szeretnénk egy kisbabát:)
2013. nov. 27. 16:11
5/7 anonim válasza:
Köszi!Kicsit izgulok,de a siker érdekében mindent:D Már mi is nagyon várjuk!Reméljük hamarosan eljön a mi időnk is !Mikor mentek dokihoz?Nektek is sok sikert :D
6/7 A kérdező kommentje:
Mi a jövő év elején,mert előtte szeretnénk összeházasodni:)
2013. nov. 27. 23:13
7/7 anonim válasza:
szerintem már kérjetek most időpontot, mert azért sokat kell várni, míg sorra kerültök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!