Voltam orvosnál. éves szűrővizs. Meg, h 1 éve próbálok megint babát és nem sikerül. A következőt írta, , . Endometrium a fundusban 14mm, felritkulást is mutat, ezt követően a nyaktatorna felé vékony, vonalszerű, . , , mit jelet ez?
Az endometrium az a méhnyálkahártya, ami belül a méhet borítja. A ciklus során ez megvastagszik, majd vérzés kíséretében leválik, ha nem történik beágyazódás.Fundus, az a méhtest felső része. A nyakcsatorna a méh alsó fele (nagy vonalakban). Nem tudom ezekre voltál e kíváncsi. Mondjuk én úgy tudom, hogy a méhnyálkahártya egyenletesen vastag mindenhol...ha nem így van, mint ahogy a te esetedben nehezebb az esetleges megtermékenyített petesejt megtapadása. Dokid írt fel valamit? Visszarendelt?
Mondjuk ami még lényeges az az, hogy a ciklusod hányadik napján voltál a dokinál.
a ciklus 17. napján voltam
igen ha megjön akkor hormonális vérvételre küldött el majd...
lényegében arra lennék kíváncsi, h van remény ebben a hónapban, vagy nincs...a bábára végre.
(3-as, 4-es vagyok) Az első jól írta, a 14 mm vastag méhnyálkahártya ideális a megtapadáshoz!
Időközben találtam egy cikket, ami arról szól, hogy mi segíti az embrió megtapadását. Itt olvashatod: [link]
Szorítok, hogy már ebben a hónapban sikerrel járjatok, de ha a következő hónapban kopogtat a gólya, akkor esetleg hasznosak lehetnek az alábbiak.
Lehet nem mondok ezekkel újat, ...de a kevesebb több, ha babát terveztek, vagyis ne legyetek mindennap együtt a Pároddal, elég csak 2(-3) naponta, mert különben nem lesz megfelelő spermiumszáma az ondóváladéknak.
Illetve aktus után egy pár percig csinálj gyertyaállást.
Szorítok nektek :o)
köszönöm a segítséget.
én is nagyon várom már a gólyát, kezdem elveszteni a reményt. főleg azért is mert az első gyerek elsőre összejött,a másikkal meg szenvedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!